Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 decembrie 2010

INCEPE ACTIVAREA ADN-ului (3)

Mesaj de la Kryon
(continuare)

Lecţii despre ADN, pentru a vă înţelege structura la nivel cuantic.
Al doilea strat al ADN-ului cuprinde lecţiile de viaţă ale fiinţei umane. Când compartimentaţi ADN-ul pe energii, repartizaţi stratul doi al experimentării în 3D ca să fie mai uşor de înţeles. Este important ca voi să înţelegeţi ce este o lecţie de viaţă şi de ce este trecută în programul ADN-ului vostru.
Aţi venit pe această planetă cu acest program care corespunde cu ceea ce există în Recordurile Akashice. Adică, lecţia de viaţă prin care treceţi acum este conectată la experienţele vieţilor trecute.
ADN-ul păstrat în Akashă ca dată personală, se referă la vieţile trecute care sunt depozitate în straturile 7 şi 8 (straturi Lemuriene ale ADN-ului).

Să revenim la stratul 2. Pentru aceia dintre voi care ar putea spune: "Ce lecţie de viaţă? Te referi la karmă, nu? ", trebuie să le spun că nu are de-a face cu karma. Cine vă dirijează în existenţa voastră? Unii dintre voi supun că niciodată nu şi-au dorit să fie singuri. Ce credeţi că înseamnă o lecţie de viaţă? Să fii singur! Nu pare a fi corect, nu? Dar aceasta este energia lecţiei de viaţă.

Oricare ar fi vieţile voastre trecute ele au format un puzzle care reprezintă problemele de viaţă realizate sau încă nerealizate şi acestea formează împreună cumulul problemelor de viaţă. În general, fiecare a adunat probleme şi experienţe de viaţă mai mult sau mai puţin diferite de ale altora.
Cei care vă aflaţi în această cameră, aveţi lecţii de viaţă destul de asemănătoare şi am să vă explic de ce. Timp de generaţii, Ţările Baltice au avut o realitate a vieţii, care v-a marcat pe toţi din aceste ţări. Aceştia sunteţi şi aţi fost voi. Ştiţi, desigur, la ce mă refer. Mediul, perioada de timp şi localizarea au făcut ca voi să aveţi o experienţă comună.
Să nu mai lăsaţi niciodată pe nimeni să vă aleagă tipul de societate, felul vostru de viaţă. Sentimentul libertăţii şi al independenţei naţionale vă aparţine şi el pătrunde până în prifunzimea fiinţei voastre ca indivizi şi ca popoare. Acea experienţă tristă nu a fost karmă ci doar o lungă experienţă colectivă şi personală. A fost o lecţie de viaţă.
Ştiţi ce înseamnă asta pentru voi, ca grup? Acesta vă permite să vă cumulaţi energiile! Să nu fie surprins nimeni că în această zonă a lumii există mai multă spiritualitate, mai multă trezire la realitate. Spiritul vostru a rămas mereu treaz, forţaţi fiind de situaţia de oprimare şi de încercările de desnaţionalizare. Acest simţământ v-a ţinut treji, vigilenţi şi doritori de libertate. 

Totul s-a acumulat şi a avut de-a face cu cel de al doilea strat ADN, care acum este în curs de schimbare. Deşi lecţia de viaţă rămâne lecţie de viaţă, ea are impact şi asupra ADN- lui, dat fiind faptul că au loc modificări ale capacităţii de manifestare; aţi recucerit dreptul de a gândi şi a vă manifesta liber, fără constrăngeri.
Stratul care este întotdeauna implicat în tot ceea ce este poartă numărul şase. Ştiţi numerologia cifrei şase? S-o reamintim: numărul şase reprezintă energia Sinelui Superior. Dacă nu aţi auzit acest lucru înainte, trebuie să-l auziţi acum: unde este Sinele vostru Superior? Ei bine, acum, putem preciza că se află în partea superioară a trupului vostru. Percepţia actuală este mai acută acum privind acest amplasament nu pentru că ar fi crescut în dimensiune ci pentru că a crescut vibraţia fiinţei voastre.
Mulţi îl caută în lăcaşurile religioase pentru a i se închina. Întri în biserică, te aşezi în genunchi şi încerci să te conectezi cu Spiritul Înalt aflat în …tine! Nu o consideraţi o blasfemie! Eu vă dau doar nişte informaţii care să vă lămurească unde să vă găsiţi spiritul. Deci, acea parte care face legătura dintre tine şi Dumnezeu, acea parte care lucrează pe frecvenţa lui Dumnezeu, se află, de fapt, în trupul fiecăruia dintre voi. Nu-l mai căutaţi afară, prin lăcaşurile sfinte!

Tendinţa şi scopul este ca fiecare suflet să se conecteze cu Spiritul lui Înalt nu doar din când în când ci permanent. "Ei bine, Kryon, dacă m-aş putea conecta permanent cu Spiritul meu Înalt, ar trebui să devin un maestru!" Exact, vă răspund eu. Vi se pare cam prea mult, dacă nu imposibil? Nu, deloc! Acesta a fost mereu scopul vieţilor voastre anterioare şi a celei prezente. În această viaţă aţi ales să fiţi prezenţi exact pentru acest motiv. Dragostea lui Dumnezeu este mereu în inima voastră, şi voi trebuie doar s-o identificaţi. Pe măsură ce, în procesul tranziţiei actuale, energia se schimbă, capacitatea fiecăruia dintre voi, de a întra în conexiune cu Sinele Înalt, creşte.
Cei care cred că Sinele Înalt poate fi identificat de la nivelul lui 3D, adică prin intelect, îl vor căuta în zadar. Identificarea se poate face numai de la nivelul celui de a 6-lea strat, adică prin spirit, nu prin minte.

Sintetizând, putem spune că stratul 2 cuprinde lecţiile de viaţă, iar stratul 6, Sinele Superior al fiinţei umane.
A mai rămas să facem referire la straturile perechi (4, 5) şi (7, 8).

Şi aşa este!
KRYON
SURSA : http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu