Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 decembrie 2010

CLINICA EXTRATEREŞTRILOR(18)

Autor Adrian Dvir
(continuare)

ODED

Pe data de 24 oct.1997 am fost la Chaya pentru obişnuitul tratament medical. Nu bănuiam că acea şedinţă de tratament va fi şi cea mai instructivă.
Imediat după ce am ajuns, Chaya ne-a pus la curent că echipei medicale i se va alătura o nouă personalitate ET, pe lângă grupul obişnuit format din dr.X3, Ghideon şi Maya. 

Ea a reuşit să ‘’vadă‘’figura noului venit, un domn onorabil, între două vârste şi purtând o barbă albă. Chayaiei i-a scăpat exprimarea ’’ cine este bunicul?’’ la care, spre surprinderea ei, acesta i-a replicat:
- Eu nu sunt bunicul; am sosit dintr-o galaxie mult îndepărtată de a voastră şi mult mai veche.
Ne-a comunicat că el nu este o Entitate Alien şi nici Spirit uman şi că este cu totul altceva.
X3: Noi am invitat un specialist pentru a ne furniza o a doua opţiune, o altă opinie, care să ne ajute în deciziile noastre când este vorba de a stabili un tratament medical sigur.
Adrian: Ne puteţi explica mai exact cine sunteţi?

Noul venit a spus că este o formă de viaţă creată din energie şi ne-a spus că-l putem numi Oded.
Oded: Sunt medic specializat în fiziologia umană în ciuda faptului că nu am existat niciodată într-o formă umană, şi nici nu intenţionez să o fac. Pentru această împrejurare, am luat forma unui personaj în vârstă, ce ar putea exista în dimensiunile 4, 5 sau 6, pentru cazul în care Chaya ar avea sensibilitatea de a mă ’’observa’’ cu cel de ‘’al treilea ei ochi.’’
Adrian: Ce vărstă aveţi?
Oded: Am aproape 3000 de ani.
Adrian: Această vârstă este considerată a fi una înaintată, în specia dumneavoastră?
Oded: Sunt alţii încă şi mai bătrâni. De exemplu: Avraham Avinu, Moshe Rabinu,Sara Imenu, Profetul Elijah, Amos, Yechezkiel, şi lista ar putea continua cu vechi figuri istorice.
Spre deosebire de astăzi, când populaţia se reîncarnează permanent, personalităţile istorice nu se mai reîncarnează.
Ele sunt unite cu sursele de lumină şi se transformă în Spirite din izvoarele de Lumină. Au menirea de a ajuta spiritele umane. Fiecare ajută cu precădere pe aproapele său.
Eu sunt unul dintre aceia care nu au trecut prin şirul lungilor încarnări.
Fac parte din formele de viaţă realizate din energie luminoasă pură, de o înaltă vibraţie şi aparţin unui departament special.
Adrian: Faceţi parte din departamentul medical?
Oded: Nu. Fac parte din departamentul care ajută spiritele umane.
Adrian: Care a fost rolul profetului Elijah? Il pot invoca?
Oded: Profetul Elijah se află într-o ierarhie foarte înaltă şi poate fi solicitat numai în anumite circumstanţe, ca de ex.pentru vindecarea maladiilor cu impact puternic, sau pentru a face previziuni asupra viitorului precum şi pentru a-şi da binecuvântarea. Spre deosebire de Elijah, Iisus se prezintă totdeauna când este invocat de umanii care-l solicită. El se formalizează mai puţin.
Adrian: În cursul celor mai multe tratamente medicale pe care le-am efectuat la mine acasă, totdeauna a fost prezent un Spirit care nu intervenea ci stătea într-un colţ al camerei. Era un personaj vârstnic şi purta o manta de culoare maro.
Oded: Probabil era un observator. Întră în practica obişnuită ca în timpul tratamentelor medicale să asiste şi un observator. Dacă ar fi fost cazul, el chema un cadru medical mai calificat, pentru a rezolva acea situaţie. Deobicei, munca de observator nu este agreată, dar cam toţi trebuie, la un moment dat, s-o îndeplinească. Şi eu am fost cândva observator.
Adrian: Unde se află planeta dv. natală?
Oded: Locul meu este lângă Scaunul de Onoare.
Adrian: Din această explicaţie nu înţeleg prea multe.
Oded: Există o structură ierarhică piramidală a tuturor formelor de viaţă. Există un număr imens de forme de viaţă, greu de înţeles şi de cuprins de găndirea omenească. Fiinţele umane au cercetat doar o foarte îngustă fâşie din totalitatea Creaţiei.
Chaya: Care este cel mai vechi spirit?
Oded: Primul OM este cel mai vrechi spirit de Energie care a existat în formă fizică. Dar există forme energetice inteligente mult mai vrechi care niciodată nu au luat o formă fizică.
În interiorul fiecărui spirit uman se află o scânteie sau o reflectare a Primului Om.
Adrian: Cum se reproduc formele energetice inteligente?
Oded: Ne divizăm. Asta explică de ce pot exista mai mulţi Iisuşi (de exemplu) simultan. Evident, ei au legătură între ei şi se trag din original.

Oded a început să mă examineze clinic. Chaya a stat lângă el şi mi-a descris ce se petrecea.
El şi-a trecut palmele pe deasupra mea moment în care, o lumină puternică mi-a pătruns trupul deşi eu n-am simţit nimic. După câteva minute de examinare, el a comunicat medicilor Aliens că examinarea s-a încheiat. I-a dat sfaturi dr.X3 cum trebuie să continuie tratamentul.
Adrian: Vă rog, ne puteţi explica despre ierarhia formelor de viaţă?
Oded: La început, oamenii au lucrat cu Spiritele umane. Treptat, au început să lucreze cu Entităţile Străine (Aliens) pentru ca, în final, să lucreze cu formele de viaţă pur energetice sau cu forme de viaţă create din Lumină. În câţiva ani acestea vor începe să sosească pe Pământ pentru a colabora cu voi, şi aceasta va accelera mult progresul omenirii.

După asta, Chaya a declarat că Oded a dispărut pe neaşteptate din câmpul ei perceptual. Cercetând spaţiul, ea a constata că Oded nu plecase, dar se metamorfozase în altă formă. Acum ea il vedea ca pe o bandă verticală de lumină aurie. În această stare, el a reluat comunicarea.
Oded: Forma de bătrân am luat - o pentru a putea discuta dintr- o poziţie mai obişnuită pentru percepţia Chayei.
Adrian: Pot să scriu despre dv. în cartea mea?
Oded: Desigur.
Adrian: Veţi mai reveni pentru a continua discuţia?
Oded: Nu voi mai avea posibilitatea de a reveni personal, dar voi fi bucuros să trimit pe altcineva în locul meu.

Înainte de a ne părăsi, s-a iscat un mic vârtej care a luat banda verticală de lumină aurie şi au dispărut.
X3: Formele de viaţă energetice sunt capabile să străbată spaţiile prin propriile abilităţi. Intre ele, comunicarea se face cam cum o realizează oamenii prin unde radio, numai că, fără echipamente exterioare.

Pentru conformitate,
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu