Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 24 noiembrie 2010

Ascensiunea Pământului


Comunicare de la ISIS

(31 October 2010, Channeler Petra Margolis)

Aşa cum vă informam anterior,  procesul de ascensionare este în curs de desfăşurare. Mă folosesc de prezenta comunicare pentru a-mi exprima recunoştinţa fată de colaboratorii noştri.
Pământul se îndreaptă spre parcurgerea etapei finale a ascensiunii. Printre altele, faptul se traduce şi prin transformarea nucleului planetei într-o structură cristalină. Etapa finală va corespunde trecerii întregii planete la o astfel de structură.

În acest moment, sprijinul trebuie să vină de la fiinţele care deja au depăşit această fază (adică au corpul cristalin). Pământul se va muta într-o dimensiune non-fizice, dar s-au găsit soluţii şi pentru cei care nu-l vor putea urma, din cauza frecvenţei lor mici de vibraţie.
 În această perioadă de tranziţie, asistenţa trebuie să fie acordată de cei care au evoluat suficient (pentru această etapă) şi care, în consecinţă, au trupurile trecute în structura cristalină.

După ce şi-a crescut vibraţia, Pământul a început să sprijine fiinţele umane în evoluţia lor, astfel ca un număr cât mai mare de oameni să-şi accelereze creşterea în conştiinţă, pentru a putea urma planeta în momentul saltului său la următoarea dimensiune.
 Este însă şi momentul în care cei evoluaţi, şi fără restanţe în programul de ascensionare, să-şi aducă contribuţia la accelerarea vibraţiei planetei, care, în final, se va răsfrânge benefic şi asupra lor.
Încă vor mai exista în corpul spiritualizat al planetei acele dimensiuni fizice care să asigure continuarea existenţială a celor încă insuficient evoluaţi. Şi în această problemă va fi necesar ajutorul fiinţelor evoluate. Ele vor trebui să îndeplinească rolul de îndrumători ai celor rămaşi în urmă, pe care-i vor ajuta astfel încât creşterea spirituală a acestora să fie accelerată.

Ascensiunea sistemului planetar nu este singulară, ea implicând toate corpurile cereşti aparţinând universului nostru, deoarece prin poarta stelară care se va crea va trebui să treacă multe corpuri cereşi (sori, sori şi sateliţi naturali).
  
În dimensiunea a 5-a, altele vor fi realităţile, mult diferite de cele ştiute din cea de a 3-a dimensiune. Însăşi fiinţa voastră se va baza pe un alt echilibru, pe alte structuri, densităţi şi rafinamente energetice. Alte surse de lumină vor constitui baza existenţială a viului.
Când poarta stelară se va deschide, va fi dreptul vostru cosmic de a trece prin această poartă, împreună cu Pământul. Cei nepregătiţi nu vor putea însă să treacă (din cauza diferenţei de vibraţie) prin poartă în timp ce, cei suficient de evoluaţi vor alege dacă vor face saltul sau nu. Alegerea le va aparţine în totalitate.

Este de presupus că mulţi se vor muta în noile realităţi dimensionale dar vor fi destui care nu vor accepta, sau nu vor putea face saltul. Aceştia din urmă se vor plasa într-o dimensiune care va corespunde nivelului lor evolutiv de la acea dată; ei îşi vor continua existenţa în tărâmuri ale dimensiunii a treia sau, dacă au atins, totuşi, un anume grad de evoluţie, dimensiunea a 4-a. Altfel spus, cei care vor continua să existe în dimensiunea a 3-a se vor reînscrie în ciclul vieţii şi al morţii corpului fizic, continuând să se reîncarneze până când vor fi suficient de evoluaţi pentru a ascensiona şi ei în dimensiuni superioare.
Nu va fi obligatoriu ca ei să renască pe planeta unde şi-au lăsat ultima oară corpul fizic; ei putând să aleagă o altă planetă, şi anume pe cea care le va poatea asigura evoluţia cel mai bine.
Procesul evolutiv este o caracteristică indispensabilă fiecărei planete, fiecărui univers, căci nu poate exista viaţă fără mişcare, fără schimbare, îndiferent în ce formă s-ar afla orice formă creată.
Evoluţia există atâta timp cât creaţia mai are de experimentat, mai are până să atingă perfecţiunea. În acel moment, fiinţa revine acolo de unde a plecat, revine la Sursă. Acest traseu îl urmează orice produs creat, fie că vorbim de fiinţe (vegetale, animale, mai mult sau mai puţin evoluate) sau de corpuri cereşti: planete, sori, sisteme – solare, galactice, universale etc.).

Deşi sunteţi prinşi în procesul evolutiv al sistemului vostru planetar, voi aveţi propriul vostru proces de evoluţie. Trebuie spus că evoluţia sau involuţia voastră influenţează într-un fel sau altul, întreaga dezvultare a sistemului căruia-i aparţineţi. Aşa cum voi sunteţi produsul energiilor universului în care trăiţi, şi energiile acestui univers depind structural şi vibraţional de propriile vostre energii (Nota C.M.: aceasta, deoarece noi suntem co-creatori).
Există, asa dar, o strânsă interdependenţă atât de sus în jos cât şi de jos în sus (Nota C.M.: ’’Ceea ce este sus este şi jos’).

Deşi structura şi rafinarea sunt altele, doresc să vă reamintesc că cea 5-a dimensiune este încă o dimensiune fizică.
Corpul fizic va mai fi încă prins în ciclul vieţii şi al morţii, deşi pentru periodicităţi mult mai largi (Nota C.M.: de ex. speranţa de viaţă a siriusienilor este de cca 3000 de ani tereştri). Aşa cum am mai spus, prectic noţiunea de boală aproape va dispărea, deoarece agenţii patogeni nu vor putea supravieţui vibraţiilor înalte.

Cine va însoţi Pământul şi unde?
Primul grup va fi format din acele fiinţe umane care vor avea sarcini de cunoaştere şi acomodare cu realităţile Noului Pământ. Acest grup nu este încă trezit şi va fi transbordat din dimensiunea a 3-a pe Noul Pământ unde vor experimenta şi vor învăţa tot ceea ce poate fi învăţat în corpul fizic. Ei vor rămâne în ciclul de viaţă şi de moarte până se vor trezi şi vor decide să abandoneze acest ciclu existenţial. Vor fi sprijiniţi în cadrul acestei frecvenţe şi realităţi, atâta timp cât vor avea nevoie de ele. Realitatea Noului Pământ va permite o mai rapidă trezire a acestora deoarece va fi o dimensiune combinată, 3 şi 4, cu anumite aspecte şi din cea de a 5-a realitate.
Listen
Read phonetically

Al doilea grup va fi format din acele fiinţe suficient de trezite şi care vor vibra pe frecvenţele dimensiunii a 5-a.Cracteristica acestora va fi predominanţa sentimentului de iubire. Odată mutaţi în frecvenţele celei de a 5-a dimensiuni, ei vor deveni complet treji şi se vor îndepărta de ciclul vieţii şi al morţii.

Al treilea grup va fi format din fiinţe complet trezite care îşi vor găsi conexiunea cu sursa existenţei lor interioare (Spiritul Înalt), putând să întreprindă călătorii înafara corpului lor fizic, indiferent în ce parte a universului, sau vor putea sonda adâncimile de nebănuit ale subconştientului lor. Aceştia îşi vor putea modela sau schimba corpul fizic utilizând energia luminoasă de cea mai înaltă vibraţie.

Mulţi dintre voi s-au încarnat în acest moment pentru a sprijini procesul de ascensiune, operă pentru care aţi lucrat în multe vieţi petrecute pe Pământ.

Însăşi Pământul a primit unele dintre codificările care-i erau necesare pentru a finaliza procesul înălţării lui la o nouă dimensiune, operaţiune care s-a desfăşurat în mai multe etape ale existenţei sale.
Listen
Read phonetically
Pentru cineva care a făcut alegerea de a trece dincolo de ciclul vieţii şi al morţii, noi planuri i se vor releva, prin adâncirea din ce în ce mai profundă în fiinţa sa. Procesul de mutare a corpului fizic în lumină necesită deplină dăruire şi ghidare interioară, care, progresiv, va deschide noi căi ale înţelegerii proceselor acestui univers.

Cel care va lucra cu sârguinţă, va constata că, din ce în ce, va fi mai ajutat de ghizii săi spirituali în descifrarea tainelor vieţii şi creaţiei. Recepţionarea unor imagini vă va ajuta să înţelegeţi corect mesajele sau semnificaţiile, indiferent de nivelul la care vă consideraţi că sunteţi.

Mai este încă mult de lucrat pe calea elevării voastre, pentru a şti ce trebuie făcut pentru a vă reconstrui fiinţa, astfel încât să obţineţi creşterea de care aveţi nevoie.
 Listen
Read phonetically
Isis 

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu