Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 octombrie 2010

ISTORIA ATLANTIDEI SI ACTIVAREA REŢELEI CRISTALINE(5)

De la Arhan. Metatron
(18 septembrie 2010)
(continuare)

A doua Lună a Atlantidei
Ceea ce a fost cunoscut ca "a doua Luna a Atlantidei", reţelele de pază şi securitate pe bază de cristale şi fluxurile de energie dirijate au fost puse sub control guvernamental. Utilizarea lor a fost modificată după planurile arienilor care au adus schimbări în conformitate cu palnurile şi interesele lor. Opoziţia oamenilor de ştiinţă Atla-Ra a amânat pentru un timp operarea modificărilor intenţionate de arieni; doar pentru o perioadă.

După cum am mai menţionat, A DOUA LUNĂ A ATLANTIDEI, era un masiv satelit (Nota C.M., geostaţionar) de cristal. Construit de Arcturieni, el fusese adus şi plasat la o anumită distanţă de planetă şi lăsat în grija facţiunii care se conducea după Legea lui UNU. Avea aproximativ cinci mile în diametru şi fusese pus în funcţiune la începutul Epocii de Aur. Diversele energii cosmice erau recepţionate, amplificate şi dirijate punctual spre anumite zone sau obiective aflate pe Pământ. 
Era utilizat, aşa cum s-a mai menţionat, pentru diferite scopuri, precum: agricultură (pentru dirijarea formaţiunilor noroase, a luminii solare, ploilor etc), în medicină (pentru tratamente şi vindecări), învăţământ (creşterea capacităţii de înţelegere şi asimilare a cursurilor), pază şi securitatea diverselor obiective (sedii ale potentaţlior, muzee, birouri guvernamentale, obiective de interes strategic etc.) precum şi pentru producerea unor stări de bună dispoziţie în rândul diverselor grupuri de populaţie, aflată la lucru sau la odihnă. 
Era un fel de MEGACIP computerizat care refracta, amplifica şi reflecta puternice fluxuri de energie. 
Din cauza mărimii şi strălucirii sale, era supranumit A DOUA LUNA A ATLANTIDEI. Era înconjurat de un curcubeu de culori şi diverse forme de aurore, asemănătoare celor care se pot observa în prezent în zonele nordice ale planetei.

După cum am spus, el nu orbita în jurul Pământului dar putea fi mutat, în caz de necesitate, în alte puncte fixe, astfel ca să deservească şi alte zone cum ar fi Africa sau coasta de Est a Braziliei.

După ce Complexa Reţea de Cristal a intrat sub controlul grupul lui Belial, prin inginerii lui din Agenţia de Control Energetic, arienii au înlocuit rapid oamenii aflaţi în posturile cheie, pentru a-şi putea implementa nestingheriţi programele.
Cei din Atla-Ra au încercat să blocheze tentativa capilor arieni de a reprograma satelitul pentru utilizare militară, explicând că supraîncărcarea satelitului va conduce la descreşterea vertiginoasă a forţei gravitaţionale artificiale a acestuia, care s-ar prăbuşi pe planetă, cu urmări incalculabile. 
Li s-a alăturat şi un om de ştiinţă arian.

Atunci, arienii au declanşat o campanie furibundă de intimidare a celor care li se opuneau, în final Consiliul Guvernator dând aprobarea pentru utilizarea satelitului ca ‘’armă de apărare strategică‘’care să fie utilizat numai după un program bine stabilit, pentru ca ‘’rebelii’’ să fie rapid reduşi la tăcere.

Belial, care era şi om de ştiinţă, obţinând aprobarea Consiliului, a conceput un sistem de de bypass al unor circuite şi a început trimiterea fasciculelor de lumină distructive termic, producând erupţii vulcanice şi cutremure masive pe teritoriul coloniilor răsculate şi celor care îi contestau. În primul rând au fost lovite coloniile aflate pe actualul teritoriu al Greciei şi Turciei. 
Acţiunea a fost devastatoare pentru cei atacaţi, ceea ce a mărit pofta de răzbunare a atacatorilor, care au înmulţit numărul atacurilor şi zonelor lovite. Rezutatul imediat a făcut ca majoritatea populaţiei ariene să aprobe cu entuziasm acţiunea războinică a conducătorilor lor.

Începutul sfârşitului
Suprasolicitată, Luna de Cristal a intrat, după un timp, în starea de suprasarcină, dar câmpul antigravitaţional încă mai reuşea să păstreze satelitul la limita de plutire.
Oamenii de ştiinţă Atla-Ra au înţeles ceea ce curând urma să se întâmple şi au propus o coborâre programată a satelitului pe pământ. Consiliul a ignorat însă această cerere.

După mai multe luni de utilizare în scopuri de război prelungit, satelitul a început să se clatine necontrolat. Au apărut din ce în ce mai dese întreruperi în reţelele de distribuţie a energiei electrice. 
Se depuneau eforturi susţinute pentru redresarea situaţiei însă cu rezultate mediocre. 
Atunci, s-a făcut apel la ajutorul specialiştilor Atla-Ra, care, în marea lor majoritate, au refuzat să dea curs solicitării. Câţiva dintre ei au convenit însă să încerce stabilizarea Satelitului, pentru a mai salva ce se putea. 
Toate încercările au eşuat. Consiliul a refuzat şi ultima propunere care mai putea evita o mare catastrofă, şi anume, ca satelitul să fie distrus în atmosferă, la mare distanţă de planetă. Consiliul a considerat că posibilul impact (necontrolat) al satelitului cu Pământul nu va produce pagube importante.

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu