Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 1 octombrie 2010

CLINICA EXTRATEREŞTRILOR(6)


Autor Adrian Dvir

(continuare)

Pe data de 3 iulie 1997, efectuam un tratament medical acasă la Ghaya şi am avut ocazia de a sta din nou de vorbă cu Alien X3.

X3: Populaţia de pe Sirius este foarte asemănătoare cu pământenii, în ceea ce priveşte aspectul exterior. Se pare că de multe ori siriusienii s-au implicat în istoria poporului evreu. Au existat multe echipe de cercetare care, împreună cu oamenii, au fost implicaţi în multe şi diferite locuri de pe Pământ, în evenimentele istorice ale omenirii. Aliens, de asemenea, au efectuat numeroase schimbări genetice pentru îmbunătăţirea speciei umane.
Adrian: Când intenţionaţi să vă faceţi cunoscută umanităţii prezenţa pe planetă?
X3: Aşteptăm un fel de revoluţie în lume, în următorii ani. Se va începe cu Estul Orientului Mijlociu, dar mai întâi, Aliens aflaţi pe planetă vor fi retraşi. După contact, când lucrurile se vor fi liniştit, şi surpriza va fi depăşită, vom reveni în număr suficient de mare. Înainte de aterizare, o reţea de unde telepatice va fi difuzată în mediu cu scopul de a linişti populaţia şi a o obişnui cu prezenţa noastră.
Adrian: De unde ai aceste informaţii?
X3: Dintr-o discuţie pe care noi am auzit-o. Sunt planuri confidenţiale ale responsabililor Aliens. Trebuie să-mi cer scuze pentru frânturile de discuţii auzite. Noi suntem doar medici, nu coordonatori de programe de altă natură.
Adrian: De ce Aliens se consideră fiinţe umane?
X3: Asemenea afirmaţii se vor susţine după ce vom reveni în număr mare pe Pământ.
Există deja făcută selecţia pământenilor consideraţi potriviţi să lucreze cu Aliens, atunci cînd aceştia vor sosi în număr mare; de altfel, sunt selectaţi deja şi cei care vor fi transferaţi pe alte planete, în baza deciziei Consiliului.
Adrian: Cu ce scop veţi transfera oameni pe alte planete?
X3: Pentru a contribui la ameliorarea caracteristicilor fiinţelor inteligente ale acelor lumi.
Adrian: Informaţia telepatică este primită corect, nealterată, de către suflete?
Sufletul este o entitate inteligentă rezultată din alte trupuri cu care trăieşte în simbioză?
X3:Intrebarea este doar relativ corectă. Sufletul sau Spiritul, este o antică formă de viaţă dintr-un anume plan existenţial. Există planete pe care trăiesc în totalitate numai spirite, adevărate şcoli pentru Entităţile Existenţiale Spirituale Beings. Entităţile Spirituale Aliens nu trebuie confundate cu Entităţile Spirituale Beings, acestea din urmă fiind cele care se reîncarnează pe diferitele planete.
Adrian: Pot Entităţile Beings, ele singure, să realizeze o civilizaţie?
X3: Civilizaţie, nu este cuvântul cel mai exact întrebuinţat de către Beings, dar este ceva asemănător.
Adrian: S-ar putea ca în viitor să existe o bibliotecă cosmică privind Entităţie Beins, la Seviciul pentru Recensământ, din Ministerul de Interne, aici pe Pământ?
X3: Da, ar putea exista.
Adrian: Există forme de viaţă care nu intră în combinaţie cu sufletele?
X3: Eu consider această posibilitate înspăimântătoare. Acesta este un obiect de cercetare al mamei mele, pentru sufletele Aliens. Nu am prea multă cunoaştere în acest domeniu.
Consider că orice formă de viaţă are şi un suflet. Cosmosul este mult mai complex şi miraculos decât cred oamenii. Extrem de multe forme de viaţă există în Cosmos.
Acest subiect este tema principală de care se ocupă cercetătorii aflaţi pe o navă enormă, de dimensiunile unui oraş, navă care coboară pe Pământ o dată la zece ani. Sunt multe asemenea nave, care au ca obiect studiul formelor de viaţă din Cosmos. Pe aceste nave uriaşe se colectează eşantioane de forme de viaţă şi de roci de pe diferite planete.

NAVA SPAŢIALĂ A ALIENS.
Pe 25 feb.1997 am luat legătura telepatic cu Centrul de Comunicări în privinţa navelor spaţiale.
Adrian: Spuneţi-mi, vă rog, cu ce se aseamănă interiorul navei dumneavoastră?
CC: Se pare că entităţilor umane le-ar face plăcere o plimbare printre imense şi numeroase reţele de ţevi. Oriunde te-ai indrepta n-ai putea scăpa de asemenea încrengături de ţevi.
Adrian: Care este nivelul forţei gravitaţionale pe navă?
CC: Permanent există pe navă o forţă gravitaţională standard având valoarea de 0,8G, cu excepţia unor spaţii în care se găsesc unele forme de viaţă (colectate din diverse locuri) cărora trebuie să li se asigure altă valoare a gravitaţiei.

La începutul lunii martie, în timpul unui tratament, care avea loc la clinica de la Chaya, am verificat informaţiile primite cu grupul medical.
Adrian: Vă rog să-mi spuneţi ce nivel gravitaţional se menţine în nava spaţială?
X3: Asemănător cu cel de pe Pământ. Eu nu-i cunosc valoarea cu exactitate, dar ştiu că este asemănătoare cu cea de la voi. Este obţinută artificial. Este treaba corpului tehnic al navei. În unele zone se crează alte valori ale gravitaţiei, necesare supravieţuirii subiecţilor cercetaţi. Un grup de peste 120 de tehnicieni se ocupă de această problemă.
Adrian: Greutatea corpului vostru este similară cu a oamenilor? De ex. cât cântăreşte Maya?
X3: Aproximativ 80 de kg.
Adrian: Deci, cam în limitele de greutate ale oamenilor; este drept că nu la aceleaşi proporţii.
X3: Exact.
Adrian: Ce se află în interiorul unei nave spaţiale?
X3: O mulţime de coridoare înterconectate, unde se întâlnesc părţile selecţionate , ca la burduful unui acordeon. Raţiunea după care este construită şi compartimentată nava ţine prioritar seama de asigurarea şi păstrarea zonelor sterile. Spaţiile sunt luminate agreabil, cu culori care asigură confortul. Problema este a sălilor de chirurgie, care sunt mici şi aglomerate.

Pentru conformitate,

(C.M)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu