Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 august 2010

OPRIŢI CONDAMNAREA lui Jane Bürgermeister pentru că a spus adevărul !



Când a fost lansată povestea pandemiei gripei porcine, multă lume a intrat în panică. Jane Bürgermeister (un reporter austriac) a făcut ceea ce era normal, avertizând lumea despre pericolul extinderii acestei boli. A făcut o campanie susţinută pentru a convinge cât mai mulţi oameni să se vaccineze cu vaccin H1N1.


În timpul acestei campanii, ea a descoperit dovezi care demonstrau că nu era vorba decât despre o înscenare pusă la cale de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi de Organizaţia Naţiunilor Unite, cu scopul de a determina lumea să se vaccineze împotriva unei boli imaginare.

Dovezile adunate le-a înaintat FBI şi le-a făcut publice.

Urmare acestor acţiuni, ea a fost concediată, pierzându-şi slujba de reporter, într-o încercare a celor interesaţi, de a o reduce la tăcere.
Cum prin aceste măsuri punitive, vocea lui Jane nu a putut fi înnabuşită, s-a procedat la fabricarea unui dosar în care este acuzată de crimă.


Pentru judecarea cauzei a fost convocată la un tribunal din Austria. Procesul îi impune multe cheltuieli, tracasări şi pierdere de timp. Asupra ei planează ameninţarea de a face închisoare şi de a-şi pierde drepturile pe care le are orice cetăţean austriac liber.

Semnati petitia Aici
(http://www.thepetitionsite.com/1/stop-jane-burgermeister-from-going-to-prison-for-speaking-the-truth)


Actualizare 1: Când faceţi clic pe link, veţi vedea că au eliminat posibilitatea de a semna, lăsând impresia că numărul petiţionarilor nu a trecut de 1000, deşi la acest număr s-a ajuns foarte repede. Cu toate acestea, trebuie să ne exprimăm în continuare, protestul şi sprijinul pentru Jane Bürgermeister, prin orice mijloace paşnice. Vă rugăm să nu abandonaţi acest caz în care ar trebui să ne implicăm toţi.

Actualizare 2e 2: Citiţi mai multe despre situaţia actuală a lui Jane, şi acţiunile întreprinse pentru a o sprijini, aici
. Cele mai recente ştiri le puteţi afla de pe Jane's blog. Acest caz este urmărit îndeaproape şi de Steve Beckow.


(Pentru conformitate C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu