Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 31 august 2010

MESAJ SĂPTĂMÂNAL DE LA HILARION

(29 August 2010, channeler Marlene Swetlishoff)

Dragii mei,

În următoarele săptămâni, în octavele superioare de vibraţie interdimensională va avea loc o creştere, ceea ce se va manifesta printr-un aflux mai mare de Lumina resimţit, în diverse moduri şi la diverse intensităţi, de fiecare dintre voi.
Multi dintre voi treceţi acum printr-o perioadă de blocaj în dramele vieţilor trecute, care cer să fie recunoscute, acceptate şi iertate, pentru a putea fi eliberate. Procedând corect, vă puteţi debarasa de încărcătura pe care aţi depozitat-o în fiinţa voastră totală, de-a lungul vieţilor anterioare şi a celei actuale.
În timpul acestor săptămâni, noi, cei Ascensionaţi, vom fi la dispoziţia voastră pentru a vă oferi asistenţa de care veţi avea nevoie şi care vă va fi acordată de fiecare dată când o veţi cere. Suntem gata să vă ajutăm la depăşirea acestor drame

În timpul acestor săptămâni, noi, cei Ascensionati vă vom fi gazde şi ne vom pune la dispoziţia voastră pentru ca să depăşiţi problemele legate de vârsta a 3-a.
Dragostea noastră pentru voi este necondiţionată şi nelimitată. Plăcerea noastră este ca să vă fim de ajutor, ori de câte ori aveţi nevoie, şi ne-o cereţi. Aceasta, cu atât mai mult cu cât ştim că perioada actuală este una efervescentă, de mare implicare şi de profunde transformări în fiinţa voastră şi pe planeta voastră.

Vă vom înconjura cu Lumina alb-strălucitoare făcând ca frecvenţa voastră de vibraţie să crească. Este de importanţă foarte mare ca voi să fiţi ferm hotărâţi să ascensionaţi, mai ales în condiţiile actuale când în acest proces este angajată şi planeta voastră. Creşerea voastră spirituală va fi mai uşoară în această perioadă, căci procesul este unul de amploare şi cuprinde mase mari de fiinţe umane care urcă în tandem cu planeta lor spre dimensiunea a 5-a. Ajutorul pe care trebuie să-l acorde cei care au conştientizat procesul, celor încă netreziţi, neîncrezători şi oscilanţi se răsfrânge benefic asupra celor care-l acordă, prin accelerarea propriei lor înaintări. Cu cât trecerea va fi încheiată mai repede, înaintea saltului general, cu atât va fi mai bine pentru cei implicaţi.
Nu trebuie să rataţi nicio ocazie cotidiană de a vă creşte şi menţine nivelul frecvenţei voastre vibraţionale. Ajutorul nostru este important, şi el poate fi obţinut dacă în fiecare dimineaţă, la trezire, ni-l veţi solicita.
 
In liniştea dimineţii, îndreptaţi-vă gândul curat spre noi, cu dorinţa ca în activitatea zilei pe care o începeţi să beneficiaţi de asistenţa noastră plină de iubire. Deasemenea, dacă în rezolvarea unei probleme zilnice aveţi dificultăţi, opriţi-vă câteva clipe şi trimiteţi-vă gândul către noi, pentru a vă ajuta.
Petreceti cât de mult timp în tăcerea meditaţiei, intenţionând să "vedeţi" fiinţe de lumină în orizontul ochiului vostru suptil (nota C.M., chakra ajna). Trezirea voastră deplină este substanţial ajutată prin practica meditaţiei şi contemplaţiei.

Nu vă ascundeţi strălucirea luminii şi acordaţi-o celor care încă stau în întuneric.Voi sunteţi adevărate nestemate a căror lumină va fi observată şi urmată de tot mai mulţi, căci ei au nevoie să li se arate calea. Insă, atenţie, a da lumină nu înseamnă a impune lumina voastă celor care nu o doresc şi nu o caută.
Ajutorul lucrătorilor în lumină va deveni din ce în ce mai important, în următorii câţiva ani. Amintiţi-vă mereu că voi sunteţi ambasadorii Planului Divin şi că puterea exemplului vostru este mijlocul cel mai important prin care voi vă puteţi face utili. Fiţi Lumina Aurie a lui Hristos, radiaţi lumina şi iubirea voastră acolo unde încă mai este întuneric şi teamă.

Noi, fraţii şi surorile voastre, care am plecat înainte, vă luminăm calea pentru ca, la rându-vă, să deveniţi făclii de lumină divină pentru umanitatea care are nevoie de înalţare în spirit.
Gândiţi favorabil şi căt mai frecvent asupra momentului Alinierii planetei pentru trecerea prin Poarta Stelară.
Cereţi consilierea ghizilor şi îngerilor voştri personali pentru a vă aprofunda cunoaşterea şi înţelegerea evenimentelor ce vor urma.

Noi suntem gata să vă ajutăm în această cunoaştere şi în evoluţia voastră spirituală.         Pe săptămâna viitoare.
Eu sunt Hilarion
(C.M.)  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu