Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 1 august 2010

DIMENSIUNEA ARCTURIANA

Comunicare de la Arcturieni

(15 Iulie 2010,

Salutări, noi suntem Arcturienii.

Uneori, informaţiile pe care le primiţi apar cu unele inexactităţi atunci când ele sunt transpuse in modul vostru de exprimare. Când aceste comunicări sunt transpuse în cuvinte, intervine, inevitabil, ego-ul channeler-lui. Cei care citesc mesajele translatate in limbajul omenesc, culeg, astfel, informaţiile ‘’la mâna a doua’’. Rolul comunicatorului, omului de legătură este, deci, foarte important.

In fapt, deoarece calătoria are loc prin coridorul lui ACUM, este posibil să vă confruntaţi cu un anumit grad de confuzie în ceea ce priveşte situarea voastră în timp şi spaţiu. Memoria şterge uşor trecutul şi rămâne simţământul că ceea ce s-a întâmplat aparţine unei vieţi anterioare.

Vă poate surprinde afirmaţia pe care o facem că ACUM, în acest prezent, voi treceţi deja în cea de a cincea dimensiune, aşa cum aţi dorit. Desigur, voi nu vă aflaţi exact în dimensiunea a cincea, dar aţi depăşit planul 3D. Deja, conştiinţa voastră, convingerile, aşteptările şi percepţiile sunt cele din cea de a 4-a dimensiune. V-aţi apropiat mult de 5D, acolo unde vă veţi întâlni Sinele vostru Inalt.

Confuzia apare din faptul că voi încă trăiţi în dimensiunea a 3-a, în care vă desfăşuraţi activitatea fizică vieţuind pe această planetă materială, şi simţindu-vă cu ‘’picioarele pe pământ’’. Dar, în acelaşi timp, corpul vostru fizic se calibrează pe frecvenţe din ce în ce mai apropiate de cele în care există Sinele vostru. Sinele vostru adaptează constiinţa, credinţele, aşteptările şi percepţiile pe frecvenţa noilor realităţi.

Fiinţă normală

In fiecare zi, voi păreţi, desigur, fiinţe "normale". Apoi, noaptea, in visele voastre, vă întâlniţi cu alte realităţi şi, în acele momente, vă consideraţi, deasemenea, lucizi şi reali. Când sunteţi în stare de veghe (treji), Sinele vostru vă trimite flash-uri din visele voastre care sunt mai mereu secvenţe din cea de a 5-a dimensiune, unde fuseserăţi în timp ce corpul vostru fizic dormea.

Cu timpul, aceste sclipiri încep să vă creeze aşteptări legate de manifestarea în viaţa din starea de veghe a unor experienţe şi şcene întâlnite în frecvenţele dimensiunii a 5-a, prin care sufletul vostru s-a preumblat în timpul căt corpul dormea.

Aceste rememorări modelează şi direcţionează apoi percepţiile spre o zonă de graniţă, penetrând stratul de neclaritate. Incet, vă veţi extinde percepţiile dincolo de zona dimenesiunii a 3-a. Când aceasta se va întâmpla, poate veţi avea un sentiment de teamă căci mintea voastră va întâlni ceava cu care nu a fost obişnuită. Poate că unii se vor speria de-a binelea şi vor refuza să mai retrăiască asemenea stări, preferând să rămână în rutina vieţii pe care o ştiu, chiar dacă aceasta nu le oferă prea multe satisfacţii. Gândirea lor va rămâne prizonieră a evenimentelor şi manifestărilor din lumea materială, care se confruntă din ce în ce mai frecvent cu fenomene drastice.

Alţii vor înţelege corect ceea ce se întâmplă şi vor primi totul ca pe adevărate revelaţii şi semnale că fiinţa lor progresează. Ei nu vor mai fi afectaţi deloc, sau doar în mică măsură, de dezlănţuirea naturii. Nu trebuie să mai insistăm asupra faptului că toate catastrofele "naturale", sunt rezultatul direct al fricii oamenilor, furiei, lăcomiei, minciunii, necinstei şi dorinţei de a-i controla pe ceilalti. Această luptă oribilă şi furibundă pentru putere şi bogăţie materială reprezintă aspectul final al manifestării dualităţii. Este semnalul cel mai convingător că aceste fiinţe au pierdut bătălia şi că sfârşitul lor este incredibil de aproape.

Repornirea computerului vostru BRAIN (Creierului).

Am descoperit că atunci când reuşiţi să vă relaxaţi şi să fiţi total încrezători în Sinele vostru Inalt, puteţi porni Sistemul Multidimensional de Operare cu care sunteţi dotaţi, încărcându-vă cu uşurinţă cu atributele necesare integrării în dimensiunea a 5- a. După ce încărcarea şi integrarea s-au încheiat, puteţi reporni propriul vostru computer (creierul).

Intre cele două etape (adică între faza în care Sistemul Multidimensional este activat şi reluarea activităţii mentale) este necesar să existe o pauză, (notă C.M., adică să treceţi prin punctul mort, starea ‘’zero’’) pentru a evita supralicitarea sistemelor vieţii, care ar putea provoca accidente sau boală. Stările care pot apărea în cazul netrecerii prin punctul mort, pot fi de axietate, depresie, dezechilibru, mai toate pornind de la disperarea că, deşi vă aflaţi foarte aproape de un punct final, aveţi percepţia că el se îndepărtează, devenind de neatins.

Când veţi reuşi ca propriul vostru computer (creierul) să fie programat pe Sistemul Multidimensional de Operare, ego-ul vostru va începe să aibă perspectiva pe care o au Sufletul si Sinele vostru. De atunci încolo, multe şi nebănuite adevăruri vi se vor releva, multe percepţii veţi începe să posedaţi. Când creierul vostru va deveni capabil să opereze în dimensiuni multiple, dimensiunea a 5-a va deveni lumea voastră reală iar dimensiunea a 3-a, lumea voastră virtuală, adică tocmai invers de cum se întâmplă acum, când constiinţa voastră este a celei de a 3-a dimensiuni.

Cam ce ar trebui să faceţi, pentru a vă apropia cât mai mult de trecerea la o nouă dimensiune? Deconectaţi-vă de viaţa cotidiană făcând ieşiri căt mai dese şi prelungi în natură. Când nu dispuneţi de prea mult timp liber, faceţi măcar o ieşire de o oră pe zi. Gaia vă oferă oportunităţi minunate prin care vă puteţi apropia de Sinele vostru Inalt.

Ieşirea în natură vă asigură primirea şi scurgerea fluxurilor energetice prin fiinţa voastră, ţinându-vă bine împământaţi şi încorporaţi în energetica universală. Prin acest program de plimbări în natură, veţi evita să vă confruntaţi cu stări de neadaptare, de stres sau de boală. O mică comparaţie: utilajele electrice de care vă folosiţi în gospodărie (fier de călcat, aparat de radio, tv., frigider etc) sunt prevăzute cu ceea ce se numeşte ‘’împământare‘’, adică o cale prin care surplusul (accidental) de energie este scurs la pământ, evitându-se astfel electrocutarea celui care foloseşte acest utilaj. Dacă nu ar exista această legătură de împământare, potenţialul electric creat ar rămâne izolat de pământ, iar atunci când o persoană ar atinge aparatul, s-ar produce o descărcare electrică spre pământ, prin corpul acelei persoane, ceea ce ar putea avea consecinţe grave, pentru cel în cauză.

[Notă C.M.: Cam aşa se întâmplă şi cu corpul uman. Energiile negative de stres, enervare, de suferinţă, boală rămân şi se acumulează in corp, dacă persoana în cauză nu iese, măcar pentru scurt timp, din mediul stresant în care se află. Potenţialul energetic negativ poate creşte până la valori care declanşeză dereglări sau îmbolnăviri ale diverselor organe ale corpului - prioritar cele mai vulnerabilizate, din varii cauze. Atunci când ieşim în natură (înţelegând prin aceasta aer curat, linişte, copaci, peisaje încântătoare, cât mai multă singurătate etc.) toate enegiile negative acumulate vor fi drenate către pământ, locul lor luându-l energiile benefice din acea zonă de pace. De fapt nici aceste energii nu rămân decât parţial în fiinţa noastră (care-şi va opri atât cât îi este necesar); în majoritate, ele se vor scurge într-un flux continuu, şi prin corpul nostru, către pământ sau către alte direcţii. Dar, în drumul lor, vor face curăţenie şi vor însănătoşi mediile prin care trec. Orice fiinţă care se păstrează in fluxurile energetice naturale ale universului nu poate fi bolnavă. Semnificaţia faptului că un organ din corpul nostru este bolnav este aceea că în acel organ există un blocaj energetic major, adică o intrerupere a fluxului energetic natural. Cu riscul de a fi considerat excesiv de insistent, vă voi aminti că în conferinţele sale, Tobias compara organul sau fiinţa bolnavă cu un bolovan aşezat în calea unei ape curgătoare. Curentul de apă se izbeşte de bolovan, produce turbulenţe şi imprimă o altă dinamică de curgere. In spatele bolovanului apar fenomene de stagnare, depresurizare etc. care nu mai au nimic comun cu curgerea lentă sau viguroasă a fluxului neîntrerupt al apei. Se poate spune că bolovanul este singularitatea care strică echilibrul în locul în care se află şi in vecinătăţile imediate.]

Cei cărora timpul sau zona nu le permite să beneficieze de asemenea condiţii naturale pot utiliza alte facilităţi, precum: băi în ape curgătoare, odihna, meditaţia sau contemplatia la baza unui copac (cel mai indicat este să îmbrăţişaţi câteva minute copacul), mersul desculţ prin iarba unei grădini (mai ales dacă este rouă), băi fierbinţi urmate de duşul cu apă rece, plimbatul desculţ pe pietriş, plaja (la orele dimineţii). Cele 5 elemente : pământ, apă, aer, foc, eter/spirit stau la îndemâna omului şi aşteaptă să fie folosite de fiecare.

Nu staţi cu ochii pe ceas toată ziua, pentru a sări de la un loc la altul, de la o activitate la alta, totul, pentru ca să vă iasă câştigul planificat. Luaţi-vă o zi liberă pe săptămână şi faceţi doar ceea ce vă face fericiţi, ceea ce vă dictează inima.

Incercaţi cât mai des să vă deschideţi mintea şi sufletul, trimiţând sentimente de iubire necondiţionată către toate fiinţele şi obiectele care vă trec prin minte, fără a face vreo selecţie. Trimiteţi mesajele voastre de iubire în toate direcţiile. Iertaţi-i pe cei care v-au greşit şi cereţi iertare celor cărora voi le-aţi greşit (fie şi doar în minte). Faceţi acest exerciţiu macar o oră pe zi.

Nu vă tânguiţi, nu vă ‘’ plângeţí de milă ’’, nu vă consideraţi o victimă, nu aruncaţi vina pe alţii (chiar dacă au fost ei cei care au provocat situaţia neplăcută). NU priviţi viitorul cu teamă!

Când vă apare un sentiment de teamă, încercaţi să-l identificaţi. Vedeţi dacă are o justificare clară, dacă poate fi un avertisment. Doar într-un infim procent, aceste stări ar putea avea o anume justificare. Redresaţi-vă mental şi spuneţi : ‘’ Acesta nu este decât un sentiment de teamă nejustificată. Refuz să-i dau ascultare !’’ Apoi, aduceţi-vă în minte evenimente, locuri, persoane, întâmplări care vă fac plăcere. Adânciţi-vă în fiinţa voastră si spuneţi cu tărie: EU ALEG IUBIREA! Gâniţi-vă la ghizii voştri şi multumiţi-le că vă ajută.

Aşa cum un program antivirus identifică şi elimină viruşii din computer, Sufletul/ Spiritul vostru va identifica şi şterge sentimentele de frică din conştiinţa voastră.

In cazul multor persoane, frica şi îngrijorarea au devenit o obişnuinţă care sapă la rădăcina sănătăţii fiinţei umane.

In cele mai multe situaţii, cazurile cronicizate fac ca evenimentele să se producă după ce mintea a provocat sentimentele de frică cu care a panicat întreaga fiinţă. În fapt, evenimentul sumbru s-a produs ca o consecinţă a instaurării şi acceptării sentimentelor de frică. Acest comportament s-a format la om în primitivism, când existenţa omului era ameninţată de tot felul de vieţuitoare, sau de alţi oameni. Pe atunci, sentimentul de teamă a fost un ajutor căci ţinea fiinţa mereu în stare de alarmă, pentru a depista orice ameninţare.

De mult nu mai este cazul, dar obiceiul se mai regăseşte in voi. Teama a fost o caracteristica dimensiunii a 3-a, în care omul a trebuit să lupte pentru a-şi apăra propria-i fiinţă sau familia.

Se impune ca, în noua situaţie existenţială, să deveniţi propriul vostru vindecător, scoţând la suprafaţă tot ceea ce aţi îngropat in voi. Scoateţi totul la lumină, lămuriţi fiecare aspect, recunoaşteţi-l ca fiind al vostru şi eliberaţi-l, mulţumindu-i că v-a fost de folos, cândva.

Este timpul să alegeţi NUMAI IUBIREA!

SURSA : http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu