Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 iulie 2010

Metatron: PORTALUL OM

(Partea a patra)

(19.06.2010, prin Tyberrion)

Funcţia şi Activarea, în continuare, a Cristalului OM

Pentru a face o comparaţie, aceste cristale mari sunt asemănătoare cu sistemele de computer, dar, desigur, mult mai complexe şi puternice, dar având anumite similitudini funcţionale. Cristalele mari pot fi, ca şi calculatoarele, oprite şi pornite, încărcate cu programe şi reprogramate. Pentru planeta Pământ ele au trebuit reformatate pentru a se încadra şi a accepta o matrice anume. Ele sunt programate să funcţioneze începând de la dimensiunea a cincea, sub frecvenţa acestei dimensiuni neputând fi puse în funcţionare.

Luna Noua din 30 august 2008 a fost momentul în care a început reformatarea Cristalului OM. La acea dată cristalul funcţiona cu 25% din putere, pe care a utilizat-o prin portalul triplu 9-9-9. O nouă creştere de putere va avea loc pe pe data de 10.10.10. La solstiţiul Iunie 2010, Cristalul OM (Mt.Shasta) a găzduit Consiliul Cosmic al Luminii (Nota C.M.: între 19-23 Iunie) când o lumină incredibilă a fost emisă prin Cristalul OM ; lumină modulată pe frecvenţele IUBIRII NECONDITIONATE şi care a fot trimisă spre toate dimensiunile. Impulsul de declanşare iniţială s-a facut prin Cristalul se Smarald, al Vindecării (Mt.Maga).

Crystal OM a amplificat acest semnal energetic şi l-a trimis spre toate nodurile energetice multi-dimensionale de pe planetă, la aceasta contribuind esenţial Maeştri Consiliului Cosmic prezenţi. Scopul acestei emisiuni a fost să stimuleze evoluţia umană de pe Terra în a trece la Iubirea Neconditionata, caracteristică adimensiunilor 5-12. Sarcina oamenilor, în această perioadă (19-23 iunie) era să mediteze, să vizualizeze, să contemple energiile Iubirii Necondiţionate, după care, să le trimită, la rândul lor, către omenire.

Cum ne va influenţa Cristalul OM
Mulţi dintre voi se vor întreba ce efecte va avea activarea Cristalului OM asupra lor. Cum vă va ajuta să înaintaţi spre cea dea a 5-a dimensiune!?

Principalul efect va fi acela că veţi începe să percepeţi un sentiment de unitate cu cei din jur, de comuniune cu întreaga creaţie. Va fi mai degrabă un melaj de sentimente şi trăiri, caracteristice atât dimensiunii a 3-a cât şi celei de a 5-a. Sentimentele de bunăstare, de într-ajutorare, de încredere şi speranţă, pentru un viitor mai bun, vor cunoaşte o importantă amplificare.

Veţi căpăta un sentiment mai puternic de echilibru şi vă veţi simţi mai aproape de limitele care vă trec dincolo de dimensiunea a 3-a. Dar veţi putea avea şi sentimente de oarecare îndoială, de nesiguranţă, asupra a ceea ce ar trebui să alegeţi, şi asa este oarecum normal.

Nu veţi ieşi neapărat din polaritate, mai degrabă vă veţi plasa la limita dintre dualitate şi starea de neutralitate. Nu este cazul să consideraţi că brusc vor dispărea lăcomia, cupiditatea, foamea sau ura. Totuşi, fiecare dintre acestea vor începe să se erodeze, să se estompeze.Va fi o perioadă când încă veţi mai oşcila între bine şi rău, între bogăţie şi sărăcie, între iubire şi ură.

Unul dintre efecte va fi că, din ce în ce, veţi putea să vă păstraţi găndurile şi trăirile în momentul de ACUM, momentul eternului prezent.

O altă caracteristică pe care veţi simţi că se accentuiază va fi cea a intuiţiei şi creativităţii.Veţi avea sentimentul, mai mult ca altă dată, că deţineţi controlul, că sunteţi la comanda vieţii voastre.

Voi ce ar trebui să mai faceţi acum, vă puteţi întreba?! Sigur este că nu ar trebui să rămâneţi în espectativă. Este greşit să credeţi că ceea ce nu aţi obţinut aici vi se va oferi dincolo ca bonus. Oriunde şi oricând v-aţi afla, este important să faceţi ceea ce puteţi, şi cât puteţi, pentru evoluţia voastră. Leneşii nu sunt răsplătiţi nicăieri! Viaţa nu este o staţie în care aştepţi să vină trenul ca să te ducă la destinaţie.Viaţa înseamnă să mergi mereu către ţintă, pas cu pas.

Călătorind în interiorul vostru, veţi descoperi unitatea de conştiinţă, formată din straturi depuse în toate vieţile prin care aţi trecut. Stratul cel mai fin se află în locul cel mai greu de ajuns. Cu cât veţi căuta mai profund, cu atât veţi decoperi cele mai preţioase nestemate, care vă vor apropia, până la contopire, de Sinele vostru Inalt.

Ridicarea conştiinţei pe noi nivele se face cu utilizarea pachetelor de energie pe care vi le oferă credinţa, dorinţa şi abnegaţia care vă stăpânesc în tentativa voastră de a urca tot mai sus. Orice treaptă urcată aduce bucurii pe care nu le-aţi mai trăit altă dată, şi aceasta vă stimulează şi mai mult entuziasmul de a vă înălţa.

Dragilor, Marele Cristal OM, al multidimensionalităţii, oferă o energie incredibilă, care va avea efecte asupra nenumăratelor reţele energetice.

De fiecare dintre voi depinde cât din această energie veţi fi capabili să acumulaţi. Efectele sale iniţiale vor fi subtile şi vor creşte în fiecare an.

Ciclul se va încheia pe 12-12-12 (12 dec.2012), când Cristalul va fi la capacitatea maximă de funcţionare.

Eu sunt Metatron si voi sunteţi cei mai iubiţi.

Şi asa este!

SURSA: www.Earth-Keeper.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu