Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 5 iulie 2010

DEVENITI O PARTE A LUI UNU


Mesaj de la Mama Maria
(01-7-2010, prin Marlene Swetlishoff)

Lumea pe care o cunoaşteţi se schimbă în fiecare secundă şi aceasta impune cu tărie ca voi să vă pregătiţi pentru orice eventualitate. Mulţi dintre voi vor simţi nevoia de a părăsi stilul de viaţă sau localitatea în care au locuit până acum, pentru a începe să trăiască aşa cum au dorit din totdeauna, în alt loc şi în alt mod.
Această tendinţă de schimbare nu este întâmplătoare. Ea poate face parte din programul vostru de viaţă, cu care aţi venit pe această planetă. Multă vreme Lumina voastră a fost necesară în locul în care aţi trăit până acum viaţa, dar, este foarte probabil să fi sosit momentul pentru ca să luminaţi altă zonă existenţială. Fiecare dintre voi trebuie să-şi urmeze imboldul interior, după ce îi devine clar că trebuie să facă această schimbare în viaţa sa. Pentru aceasta, ar trebui să se adreseze ghidului său interior cu dorinţa ca acesta să-i valideze pornirea sau intuiţia.

Incepeţi prin a vă revedea cele mai importante etape ale vieţii pe care aţi trăit-o şi întrebaţi-vă ce aţi dori în prezent de la viaţă. După un număr oarecare de incercări, Spiritul vostru Înalt vă poate da răspunsurile şi clarificările pe care le aşteptaţi. Invocaţiile voastre trebuie facute cu convingerea că vi se va raspunde.
Revedeţi-vă viaţa cât mai exact, încercând să retrăiţi sentimentele acelor momente care v-au marcat.
Când faceţi aceste rememorări, încercaţi să ‘’remontaţi’’ cât mai exact acel scenariu din care, în acel moment, făceaţi şi voi parte.


Multe dintre noile abilităţi pe care le veţi căpăta, izvorâte din adâncul fiinţei voastre, vă vor surprinde şi vă vor încânta.
Veţi vedea în curând Unicornii şi alte fiinţe magice în spaţiul care vă înconjoară, şi veţi fi surprinşi să aflaţi că ei au fost mereu lângă voi, în casele şi pe străzile voastre, în întreaga voastră existenţă, fără ca voi să-i fi putut vedea, din cauza filtrelor vibraţionale ale dimensiunii a 3-a.
Fiecare dintre voi se află încă în mijlocul procesului de purificare şi de compensare, pentru a intra în rezonanţă pe frecvenţa Iubirii Divine, adusă de eneriile cosmice care vi se trimit, pentru purificarea planetei, a voastră, a întregului sistem planetar. Energiile dense părăsesc constant şi într-un proces aproape continuu, fiinţa voastră şi a planetei, fiind înlocuite de energiile Luminii Divine care vi se trimit în cantităţi mari de către fraţii voştri din univers.
Lumina voastră va străluci tot mai puternic, îndepărtând întunericul din colţul vostru de lume şi spaţiu. Tot mai mult, lumina voastră se va adăuga la reţeaua cristalină, până când întreaga planetă va fi acoperită de această divină lumină care formează reţeaua, şi atunci, Pământul îşi va arăta strălucirea până în adâncurile universului, anunţând civilizaţiile că este pregătită să revină în marea şi divina lor colectivitate. Ce moment glorios va fi!!
Radiaţi lumina voastră în valuri în jurul fiinţei voastre, formând unde concentrice de energie luminoasă, până când întregul Pământ va fi ca o pară de foc, un briliant minunat ce va împodobi cerul. Lumina aceasta va creşte exponenţial şi prin strădaniile voastre de a evolua.
Viaţa voastră va cunoaşte din ce în ce mai mult bunăstarea, bucuria, iubirea, poate chiar euforia. Un flux constant de vibraţii ale iubirii va fi difuzat prin fiinţa voastră către miezul Mamei Pământ, şi acesta va fi de un real sprijin în înaintarea ei către dimensiunea a 5-a. In acest timp al transformărilor, ajutorul vostru acordat planetei care v-a ocrotit este de un real folos.
V-a vorbit Mama Maria.

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu