Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 mai 2010

VOI DEVENITI PROPRIUL VOSTRU GHID CATRE ACASA


De la ARHANGHELUL MIHAIL

(5 Feb. 2010, prin Meredith Murphy)

Cateodată vă simţiţi extrem de singuri, fără a înţelege pe deplin cauza acestei căderi.

Dupa o tulburare emoţională, cum ar fi ieşirea la suprafaţă a energiilor care nu mai sunt aliniate cu perspectiva voastră sau cu energia voastră ascensionată, este bine pentru voi să va găsiţi propriul drum inapoi, spre Acasă.

Desigur, Tot Ceea Ce Este anticipează si aşteaptă întoarcerea voastră, dornic să susţină ascensiunea voastră spiralată si eliberarea a orice nu vă mai serveşte si nu vi se mai potriveşte. In această situaţie, apare oportunitatea de a vă reaminti cum să vă re-asamblaţi propria conştiinţă a divinităţii.

În acest demers, noi suntem intotdeauna disponibili să vă inspirăm întoarcerea. Totuşi, intervenţia noastră nu va fi una directă ci doar sugerată, deoarece este important, in experienţa ascensionării voastre, să vă bazaţi si să învăţaţi cum să vă concentraţi pe propriile energii. Este important ca voi să deveniţi siguri si increzători în a lăsa ca energiile voastre să CURGĂ.


Când întâlniţi lucruri sau situaţii care vă provoacă, trăiţi momentele cu anumite emoţii şi asta declanşază schimbări chimice in corpul vostru. Voi reacţionaţi la toate aceste schimbări de o manieră care vă particularizează. Inima voastra, mintea, corpurile fizic şi emoţional - toate vor fi afectate de aceste situaţii, proporţional cu implicarea voastră în ele.

Cu cât sunteţi scoşi mai mult din starea de echilibru, cu atât efectele vor fi mai imprevizibile şi mai greu de controlat. Asta poate să vă conducă spre un cerc vicios, foarte neconfortabil care, de la un anumit moment, începe să se auto-întreţină, luând proporţii din ce în ce mai greu de stăpânit.


Eu vă invit să deveniţi din ce in ce mai constienţi de abilităţile voastre de a vă selecta experienţele si de a avea capacitatea de a face o altă alegere, dacă cea cu care vă confruntaţi vă este defavorabilă.


In momentul apariţiei unei situaţii dezagreabile, blocaţi pentru un moment intrarea în fiinţa voastă şi mergeţi în interior, acolo unde totdeauna este linişte şi calm. Cereţi sprijinul ghidului vostru interior care vă va sugera cum ar trebui să reacţionaţi, şi faceţi, dacă este cazul, o altă alegere. (Un exemplu : să spunem că primiţi vestea ca o fiinţă dragă inimii voastre a avut un accident fatal. Evident, prima reacţie poate fi devastatoare, greu de admis şi de suportat. Mintea vă va sugera că vă va fi imposibil să va continuaţi viaţa fară această persoană iubită.

Blocându-vă pentru câteva clipe intrarea, legătura cu exteriorul, interiorizaţi-vă şi apelaţi la ghidul vostru interior. Acesta vă va aminti ca :

- de această grea pierdere nu vă faceţi vinovat,

- cel dispărut a plecat în conformitate cu propriul său program de viaţă, stabilit înainte de naştere,

- nu există moarte, cu adevărat,

- cel pe care nu-l veţi mai vedea a plecat să-şi continuie ascensiunea într-un plan care îi oferă cele mai bune condiţii de a înainta pe cale,

- deşi nu-l veţi mai vedea cu ochii fizici, prietenul sau iubitul vostru va continua să vă fie aproape şi, dacă veţi fi suficient de sensibil, veţi resimţi acest ajutor etc.

Privit din acest unghi, evenimentul, neplăcut desigur, nu vi se va mai parea o tragedie de nesuportat şi vă veţi decide să vă continuaţi viaţa, poate, făcând mai mult şi din ceea ce cunoşteaţi că-i placea celui dispărut. C.M.).


Totdeauna când lucrurile sunt analizate la nivel general, de ansamblu, se dovedeste că sunt mai bine judecate, mai corect apreciate, decât atunci când sunt particularizate.

(Dovediţi în toate situaţiile compasiune şi înţelegere pentru ceea ce li se întâmplă altora, spijiniţi-i în măsura posibilităţilor de care dispuneţi, dar NU PRELUAŢI SUFERINŢA LOR asupra voastră. Ca să-şi ducă mai uşor povara, hrăniţi-l pe cel împovărat, adăpostiţi-l, dar nu-i căraţi voi sacul din spate. De ce ? Pentru că povara trebuie să şi-o care singur, căci atunci când şi-a ales programul, a pus în sac atât cât ştia că poate duce şi cât era necesar să care. Nu-l veţi ajuta dacă îi veţi prelua sarcina. Pe de altă parte, nici voi nu veţi avea de câştigat în propria voastră evoluţie căci, în fapt, acest act aparent caritabil, nu numai că nu l-a ajutat, dar i-a întârziat si lui evoluţia (el trebuind să-şi reia traseul de acolo de unde voi ia-ţi preluat sacul C.M.).
Incurajaţi-l pe cel descurajat, hrăniţi-l pe cel flămând şi însetat, oferiţi adăpost drumeţului care nu are unde să doarmă.

Multe dintre aceste învăţături pot fi considerate un non-sens pentru cei care refuză să-şi crească conştiinţa, dar vor fi bine primite şi apreciate (şi, din ce în ce mai urmate) de cei care s-au trezit, de cei intraţi în procesul de ascensionare.


Preaiubitele mele fiinţe, cunoaşteţi, măcar la nivel de subconştient, că VOI SUNTETI PROFUND ANGAJATI IN VASTUL PROCES DE SCHIMBARE A LUMII.

Radiaţi-vă ADN-ul inafara ! Ce expresie perfecta !

Nu vă mai limitaţi unii pe alţii.Respectaţi-vă alegerile (propriul arbitru), exprimaţi-vă cu iubire intenţiile şi convingerile şi nu impuneţi nimic nimănui.

Noi suntem încântaţi de modul cum vă treziţi şi reacţionaţi.

Nu va trece prea mult până cănd fiecare dintre voi, în mod conştient, va putea învăţa cum să călătorească în afara corpului său fizic. Vă puteţi imagina ce va însemna să dispuneţi de această abilitate? După ce veţi căpăta suficientă experienţă, veţi putea călători aproape oriunde, putând lipsi din corpul fizic din ce în ce mai mult timp, dar putând reveni în el aproape instantaneu.

Prin concentrare, vă veţi putea focaliza energia voinţei în orice loc din univers, înfiinţând acolo, la dorinţă, aspecte ale sufletului vostru total, aspecte pe care le veţi putea încărca (dota) cu diverse abilităţi şi cu viaţă proprie şi autonomă. Doar ştiţi că voi sunteţi co-creatori !!

In acel stadiu de înaltă conştiinţă şi conştientizare, veţi putea comunica telepatic cu plantele, animalele si cu planeta voastră, Gaia. Veţi putea înţelige natura energiilor din orice obiect, orice fiinţă si orice spaţiu.

Gândurile vi le veţi putea materializa.

Nu realizaţi ca sunteţi multidimensionali?

Eliberaţi toate ataşamentele care nu vă mai slujesc spititul şi sufletul şi permiteţi-vă să ieşiţi din stânsoarea şi limitarea dimensiunii a 3-a, în care aţi fost ţinuţi până acum.

INVITAŢIA VI S-A FĂCUT.

DECIDEŢI DACĂ ÎI DAŢI CURS SI CÂND.

SUNTEŢI AŞTEPTAŢI CU DRAGOSTE.

Vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat ocazia să vorbesc despre această minunată perspectivă !

Eu Sunt Arhanghelul Mihail, intotdeauna in serviciul vostru, dragii mei.
Sursa: http:// expectwonderful.typepad.com

(C .M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu