Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 21 mai 2010

Mesaj de la Arhanghelul Mihail

(17 Mai 2010, prin Somoş Luz em Ação)

Dragi copii ai Luminii, este timpul turnării triplei flăcări a iubirii divine în inimile voastre, prin chakra bazei şi glanda pineală.

Sper cu umilinţă ca Lucratorii Luminii vă vor ajuta să depăşiţi ignoranţa ego-lui şi să vă ascultaţi inima.

Ieşind din vibraţiile dense şi polemicile dăunătoare, produse ale ego-ului, veţi putea vedea cât de necesar este să renunţaţi la falsa voastră superioritate faţă de semenii voştri.

Corpul vostru este un templu al luminii divine.

Aşa cum spuneam anterior, noi nu vă vom lua de mână, pentru a va conduce ca pe nişte copii mici si neştiutori, doarece nu sunteţi neajutoraţi. Acum voi cunoasteţi adevărul că sunteţi fiinţe de lumină care au anumite responsabilităţi, în această calitate, în ceea ce priveşte ridicarea fără excepţie a conştiinţei umane.

Începând de astăzi vă propunem să emiteţi vibraţiile adevărului din inimile voastre pronunţând următoarea mantră, silabisită şi cu un timbru metalizat : OD - ER - IM - IS - AL. Puteţi pronunţa mantra şi doar mental, însă cel mai bine şi eficient este să o pronunţaţi cu voce, şi, dacă aveţi posibilitatea, să ţineţi în palme un cristal, care ar ajuta amplificarea semnalului vibrator pe care-l creaţi.

Exerciţiul este util oricărei fiinţe umane, indiferent în ce stadiu evolutiv se afla. Rezultatul va fi amplificarea enegiilor luminase, mai multă dragoste şi mai multă pace în viaţa voastră. Vă sfătuiesc să nu daţi ascultare imboldurilor ego-ului vostru, care va încerca să bagatelizeze experimentul.

Pronunţaţi gutural şi metalic mantra : OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Cu o pronunţie corectă, va rezulta un fel de melodie gravă care se aude atît în interiorul fiinţei, cât şi în afară. În spectrul culorilor, aceasta mantră produce radiatii luminoase ultraviolete şi albastre.

Intonaţi cu forţă şi profund această mantră sacră, care vă aduce vibraţiile divine.
Intonaţi cu iubire şi cu lumina inimii şi minţii voastre. Incercaţi să vedeţi o lumină ultra-violetă şi o radiaţie albastră care pătrund în fiinţa voastră îndreptându-se apoi către inima planetei, activând până la rezonanţă particulele atomice ale gradului 144, în voi şi în afara voastră.

In pace şi cu iubire faceţi acest exerciţiu timp de 61 de zile imaginându-vă cum flacăra violet pătrunde şi se stabilizează în aura voastră. Imaginaţi-vă cum frecveţele iubirii şi luminii, plecînd de la voi, pătrund în fiecare fiinţă umană de pe Pământ

In cele 61 de zile, eu voi fi cu fiecare dintre voi zilnic, pînă la ora 15. Si după această perioadă, noi vom continua să fim aproape de voi, aşa cum am fost intotdeauna.
Eu sunt Arhanghelul Mihail. Selah !
Sursa --
http://somosluzemacao.blogspot.com/

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu