Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 17 aprilie 2010

PRIORITĂŢILE ŞTIINŢEI ACTUALE


Mesaj de la Kryon
(Receptionat pe 14 Feb.2010 şi postat pe 5 April. 2010, prin Lee)

Salutări, dragii mei!
Eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Locul în care ne-am reunit poate părea ciudat multora. Vreau să vă obişnuiţi cu această voce si înţelegerea realităţii care există aici.

Probabil, vă veţi întreba în sinea voastră: “Ceea ce văd, este real?” Veţi putea spune: “Kryon, îmi este greu să accept că tu faci acum, cu adevărat, channeling, că vocea pe care o aud vine de dincolo de văl. Aceasta este atât de dificil, pentru mine!” Dacă sunteţi ceea ce spuneţi acum, Fiinţe Umane, eu voi zice că sunteţi binecuvântaţi pentru cuvintele voastre cinstite cu privire la lupta pentru un loc de muncă dusă in această cutie limitată a dimensiunii a 3-a.

Dragii mei, dacă vă veţi întreba direct Spiritul vostru Înalt, propriile convingeri, propriul psihic, atunci veţi afla lucruri neaşteptate, pe care nu le-ţi bănuit mai înainte. Pentru că, într-adevăr, dincolo de văl se întîlnesc altfel de experienţe.
Pentru a putea efectua această transmisie, eu şi partenerul meu, Lee, trebuie, mai întâi, să ne sincronizăm, să ne aliniem frecvenţele şi să liniarizăm această conversaţie efectuată pentru voi.
Exerciţiul acesta ţine de ciudăţeniile şi imensele posibilităţi ale fizicii cuantice unde limba este o mică parte a acestui proces. Vocea pe care voi o auziţi, precum şi cuvintele citite de pe o pagină scrisă, sunt numai o mică parte a procesului. Această a treia limbă identificată mai de mult, nu este o limbă liniară, este, în schimb, un limbaj care le catalizează pe cele trei (vorba, scrisul şi cititul, percepute prin auz, mişcarea mîinii şi văz C.M.).
In numerologie, trei reprezintă numărul cu acţiune catalitică. Asta revine la a spune că toţi aveţi abilitatea de a recepţiona ceea ce există la un anumit nivel cuantic, nu neapărat utilizând o limbă a cuvintelor şi literelor scrise pe o pagină. Un ulterior cititor al acestor cuvinte scrise, poate cere, ca la acel moment, să aibă o experienţă cuantică care să-i permită să trăiască şi să participe la această întâlnire, ca şi cum, pentru el, ar fi timpul prezent.

Intenţionez să vă prezint câteva date stiinţifice.
Pentru aceasta am ales ca intâlnirea să aibă loc în acest loc ciudat: Albuquerque, New Mexico. In mod real, noi nu gândim ca este doar o cale cuantică. Am dorit să venim în această locaţie şi avem toate aprecierile pentru cei care au costruit această clădire [Indian Center]. Prezentăm, deasemenea, omagiile noastre, auditoriului format din strămăşii antici, prezenţi aici prin spirilele lor.
Poposim într-un loc plin de linişte, al arealului de Sud-Vest, pentru a aduce un mesaj al clarităţii şi purităţii, mesaj care va fi recepţionat şi impregnat cu aceste atribute şi de alţii.

Partea stiinţifică a programului

Când transmitem un mesaj ştiinţific, cer partenerului meu să o facă foarte încet. Unele dintre lucrurile despre care vom vorbi i-au fost deja revelate, unele nu. I-am cerut să nu se grăbească, pentru a putea fi auzit, citit şi înţeles clar de cei interesaţi.
Ceea ce urmează în acest mesaj, nu are doar o explicaţie ezoterică. Va fi o prezentare practică a unor fizicieni ... care-l va face nervos pe partenerul meu.
Nu voi aborda probleme peste o anume complexitate, astfel că vor fi pe înţelesul orcăruia din sală. Chiar şi anticii, care sunt aici (in spirit; C.M.), împânziţi în această clădire, în acest loc, vor fi mulţumiţi de înţelegerea expunerii.

Revenire asupra problemei Incalzirii Globale. Ce se întâmplă în prezent?

Acest mesaj nu va fi unul lung, insă unul care trebuie auzit. Este vorba despre o explicaţie ştiinţifică asupra a ceea ce se întâmplă.
Permiteţi-ne să începem cu unele asigurări şi noutăţi îmbucurătoare.

Să abordăm problema mediului înconjurător din punct de vedere ştiinţific. Să mai revedem o dată dacă există o legătură între schimbările vremii pe planetă şi poluarea provocată de om.

Nu este vorba de o încălzire globală, generalizată.
Totul face parte dintr-un ciclu. (Am mai spus asta prin anul1989, cînd am inceput comunicarile prin Lee).
Gheturile de la Polul Nord s-au topit şi s-au refăcut de mai multe ori, în istoria Pământului. Plasic vorbind, este ca o epilare cu ceară: smulgi firele de păr, dar, după un timp, reapar pe piele. Un alt exemlu (mai ştiinţific!!) ar fi ciclul apei: lichid, solid, lichid. Cu toate acestea, schimbarea pare să fi început mai devreme decât era de aşteptat, şi asta a alarmat lumea. Dacă aici ar fi Gaia, ea v-ar spune: ‘’ Nu oamenii au cauzat aceasta’’

Precizez, există un program pentru a schimba modul în care vă creaţi energia.
Ce aruncaţi în aer este semnificativ şi prezintă un pericol pentru sănătatea voastră. Vorbesc de substanţele nocive aruncate în atmosferă de către om, nu de cele produse de Mama Gaia (gazele emanate de erupţiile vulcanice, spre ex. C.M.).
Până la un punct, fiinţa Gaiei este mult mai rezistentă de cât se crede. Ea ştie cum să acţioneze pentru a evita situaţiile periculoase. Contribuţia voastră la poluarea planetei este nesemnificativă faţă de amploarea unor erupţii care au avut loc în trecut. Gaia are grijă de corpul său, Pământul, iar procesul nu este unul nou, sau o surpriză. Omul ar trebui, totuşi, să ştie că durata vieţii sale este legată direct de puritatea aerului pe care-l respiră; motiv suficient pentru a-l face să aibă mai multă grijă în menţinerea unui mediu cât mai curat, măcar în măsura în care depinde de el.

Răcirea vremii este unul dintre subiectele prezentului.

Vom face o apreciere care va depăşi limitările planului tridimensional. Pentru ca mesajul să poată fi apreciat corespunzător, se impune cu necesitate existenţa pe planetă a unor receptori umani suficient de evoluaţi, pentru a prelua si interpreta corect conţinutul mesajului. Când astfel de mesaje sunt recepţionate, subiectul constată că i-a venit o idee, a avut un moment de inspiraţie, ceea ce este adevărat, numai că, inspiraţia nu s-a născut în mintea lui ci i-a fost indusă.
De obicei, aceeaşi idee va fi insămânţată în mai mulţi (abisnuit, 3 sau 4) receptori umani, aflaţi in locuri diferite pe planetă. Aceasta, pentru a avea certitudinea ca mesajul nu se va pierde şi va ‘’încolţi’’ pe planetă. Cam aceasta este modalitatea de transmitere a mesajelor care se doreste a fi implementate în umanitate.

Nu orice moment este favorabil transmiterii şi receptării corecte a informaţiilor trimise din planurile superioare. Există perioade, şi chiar momente, în care fluxurile energetice sunt mai favorabile decât altele. Dacă, dintr-un motiv anume, fereastra (canalul) de transmitere a energiilor cuprinzând acel mesaj se închide, informaţia nu va mai fi receptată deloc sau deformat. [Asemenea momente pot fi create de trăirea de către o colectivitate a unor sentimente şi emoţii negative, provocate de izbucnirea unui război, cutremur, o inundaţie catastrofală, accidente aviatice soldate cu multe victime, teamă de epidemii (induse, uneori, voit de forţe întunecate) etc. Asemenea situaţii pot face ca informaţii extrem de necesare şi utile pentru omenire, să se piardă pentru totdeauna, sau pentru o lungă perioadă de timp.
Este evident că, cu cât pacea şi armonia lipsesc pe planetă, cu atât evoluţia societăţii va fi mai întârziată C.M.]
Aşa se explică de ce in ultimii 50.000 de ani omenirea a pierdut atât de mult din evoluţia care i-a stat la dispoziţie. Este, din păcate, una dintre caracteristicile planului 3D!

Când veţi trece în dimensiunile superioare, asemenea posibilităţi de restricţionare a evoluţiei nu vor mai exista. Este o ironie a existenţei 3D ca, din infinitul depozit de energie, oricând disponibil în mod gratuit, voi, pământenii, să nu puteţi accesa necesarul.

Noi căi pentru a folosi energia termală a planetei.

Sub picioarele voastre, adică infinit mai puţin decât distanţa care vă separă de Soarele care vă încălzeşte, vă stă la dispoziţie energia termală. Oricând puteţi obţine abur fierbinte cu care să vă încălziţi locuinţa, spaţiile acoperite pentru producţia vegetală, energie electrică etc. Si, toate acestea, fără poluare ! Comparativ cu energia electrică obţinută în centralele atomice, cea plecând de la izvoarele termale, este mult mai ieftină şi mai ecologică.
O forare la cca 5 km adâncime v-ar face să obţineţi suficient abur (ca presiune, debit si temperatură; C.M.) pentru a pune în mişcare turbine de mare randament.
Dar forările la cca 5 km, v-ar permite şi să instalaţi aparatură pentru detectarea şi urmărirea proceselor seismice, cu suficient timp înainte ca ele să producă pagube materiale sau umane.
Acest mod de abordare este unul cu valenţe cuantice, care v-ar permite să aveţi o vedere mai generalizată, mai cuprinzătoare şi să depăşiţi limitarea dimensiunii a 3-a. Deja sunt cunoscute multe soluţii, numai că ar trebui puse şi în practică. Ele zac neaplicate din cauza intereselor meschine ale celor care se îmbogăţesc din exploatarea vechilor resurse, metode şi soluţii.

Prin utilizarea unor tehnologii care includ o anume chimie, se pot crea sisteme geotermale în circuit închis chiar la adâncimi de cca 2 km.
Nu va dura mai mult cinci ani până când aceste tehnologii vor fi aplicate.

Gandiţi-vă ce avantaje vor avea aceste tehnologii, la baza cărora stă utilizarea căldurii interioare a planetei, tehnologii care sunt fără pericol, fără poluare şi gratuite. Practic, sursa de căldură este inepuizabilă.

Necesităţile imediate ale omenirii.

Un alt exemplu, cunoscut dar utiluizat neadecvat. Ideea va fi înţeleasă de toată asistenţa dar aplicarea ei va trebui să aparţină oamenilor se ştiinţă. Facem referire la metodele de obţinere a apei potabile, de mult insuficientă pentru populaţia şi vieţuitoarele în creştere numerică. Iată sugestii care îşi pot găsi aplicabilitate practică :
- dirijarea ninsorilor acolo unde apa este necesară, - captarea şi formarea unor mari rezervoare subterane sau de suprafaţă, unde să se colecteze tot surplusul momentan de apă, pentru afi consumat ulterior, atunci când este nevoie. - reanailzarea actualelor apeducte, care nu mai corespund distribuţiei populaţiei pe planetă, şi nu mai ţin seama de noua reţea geografică.
Nici măcar meteorologia nu mai ţine pasul cu noile realităţi ale climei planetei.

Noi tehnologii pentru desalinizare.

Pe plan mondial, procesul de obţinere a apei potabile prin desalinizarea apei mărilor şi oceanelor ocupă încă un procent extrem de mic, din cauza tehnologiilor complicate, care ridică mult preţul apei obţinute.
Intrebarea simplă, dar cu răspuns complicat este, cum să scoţi sarea din apă. Cum să foloseşti această coincidenţă deloc întâmplatoare: acolo unde este secetă şi multă lipsă de apă potabilă, există mult soare si, nu foarte departe, apa mărilor şi oceanelor ?

Am să vă prezint acum o modalitate nouă de a desaliniza apa de mare. (Partenerul meu doreşte ca la acest punct să vorbesc mai rar, mai explicit).

Cele mai multe dintre cele mai mari oraşe de pe pământ se află pe coastele oceanului ... foarte aproape de apă. Acest lucru se datorează faptului că, în timp, aceste zone de coastă erau locurile în care comerţul se putea dezvolta în proximitatea porturilor, locurile unde soseau si se expediau mărfurile. Aceasta explică de ce aceste aşezăminte au devenit mari oraşe, mari aglomerări umane.
Cea mai importantă tehnologie în obţinerea apei potabile poate avea la bază o nano-tehnologie.
Este o chimie specializată, utilizând micro-maşini chimice, extrem de mici, o imensă armată de micro-roboţei, fiecare de dimensiunile unei molecule. Asemenea micro-roboţi au început a fi utilizaţi în medicină, unde, introduşi în circuitul sangvin, se răspândesc în tot corpul pentru a localiza şi anihila, bacteriile, viruşii (microbii, în general) care au invadat corpul. Dar, in definitiv, ce este conţinutul injecţiei care vi se face când vă îmbolnăviţi ? Nu vi se injectează nişte roboţei bio care sunt armatele pe care le aruncaţi în lupta cu microbii invadatori ?
Bineînţeles, există şi obiecţii cu privire la acest lucru, deoarece, se pare, se produc şi unele modificări în structura corpului uman. Stiinţa preia foarte încet şi cu reticenţe, ca să spunem aşa, tot ceea ce este rupt de posibilitatea de a reproduce orice fenomen.

Unui om îi este teribil de sete. Fiind foarte credincios, el se roagă la Dumnezeu să-i dea apă. Deodată, apare un om care-i oferă apa multdorită, dar însetatul îi refuză oferta susţinând că el aşteaptă să primească apa de la Dumnezeu. Refuzând cu înverşunare ofertele celorlalţi, în aşteptarea primirii apei de la Dumnezeu, omul moare de sete, nedumerit pentru că Tatăl l-a ‘’părăsit’’. Pâna la moarte, el nu a înţeles că Dumnezeu lucrează, cel mai adesea, prin oameni.
Tot astfel, boala poate fi învinsă cu ajutorul doctorului, sau al unui bun sfătuitor, nu neapărat ca urmare a unei minuni. Nano-tehnologia utilizează bio-roboţi inteligenţi care pun în aplicare ştiiţele chimiei, fizicii, matematicii, electronicii, logicii etc. pentru a obţine apă potabilă din cea oceanică.


Iată tema cu care vă provoc: concepeţi şi construiţi o uzină de desalinizare a apei, cu un debit constant, în care sarea să poată fi extrasă în timp real. Apa rezultată trebuie să fie perfect potabilă şi să nu necesite fierbere, pentru sterilizare.

Vă garantez că această tehnologie este viabilă şi utilizează micro-roboţi. Apa sărată întră în flux continuu pe o parte a uzinei (unde este desalinizată şi dozată cu mineralele necesare vieţii) şi iese ca apă potabilă, pe cealaltă parte. La baza tehnologiei stă micro-robotul magnetizat (Amintiţi-vă că eu sunt coordonatorul Serviciului Magnetic).
Fluxul tehnologic cuprinde câteva etape:
Apa sărată este puternic magnetizată, cu ajutorul micilor nano-roboţi cărora nu le scapă nicio particulă. In faza urmatoare, fluxul de apă, astfel magnetizată, este supus unui câmp magnetic (creat de nişte electromagneţi foarte puternici), care atrage toate particulele de sare lăsând să treacă apa fară sare, deoarece apa pură nu este magnetică. In următoarea fază are loc conditionarea apei cu mineralele necesare vieţii. Evident, am dat o schemă simplificată, dar acesta este principiul ce stă la baza soluţiei sugerată de mine.
In plus, apa obţinută prin procedeul de mai sus, are proprietăţi tămăduitore în multe afecţiuni.

Acei mici roboţei ar putea fi de natură cuantică, de genul celor pe care fiinţa voastră îi conţine, căci şi voi folosiţi proprietăţile magnetice. Nu va trebui să existe nicio teamă în privinţa consumarii apei supusă unor câmpuri magnetice, deoarece omul cunoaşte de mult binefacerile apelor termal, de ex., care, până să iasă la suprafată, trec prin câmpurile magnetice ale Pământului, înnobilându-se cu diverse proprietăţi minunate.
Am vrut sa avem înregistrată discuţia de astăzi, pentru ca, mai târziu, când ştiinţa işi va face cunoscute cercetările, să vă amintiţi că subiectul a fost tratat de noi în avans.

Viitorul ştiinţei

Toate aceste tehnologii vor deveni realităţi peste două, trei generaţii. Fizicienii vor fi preocupaţi de găsirea acestor tehnologii.

Voi face acum referire la un alt domeniu al ştiinţei, unde încă mai persistă gândirea tridimensională. Omul nu s-a dezbărat de gândirea liniară. De ex. această gândire se regăseşte şi în matematică unde se spune că cercul este figura geometrică rezultată prin mărirea la infinit a numărului de laturi ale unui poligon. Nu vi se pare amuzantă această definiţie? Este ca şi când n-ar exita în natură cercul, sfera, ca o creaţie şi, pentru a-l obţine, omul îl asamblează din segmente liniare. Interesant, nu?
Asta derivă din judecata liniară a omului trăitor în dimensiunea a 3-a. Lumea este plină de cercuri, bule, picături, particule de tot felul, de la nano-dimensiuni la giga-dimensiuni etc, etc, numai omul inventează cercul din linii drepte.

Liniile câmpului gravitaţional şi câmpului magnetic nu sunt linii drepte. Si liniile de propagare a luminii au deviaţii de la linia dreaptă. Lumina se curbează, în deplasarea ei.
Liniile drepte sunt creaţii ale minţii oamenilor. Nimic nu este cu adevărat o linie dreaptă. Nu mă voi lansa în demonstraţii matematice, pentru a dovedi ca nici măcar teoretic nu se poate susţine teoria liniei drepte; asta ar deveni deja foarte complicat.

O nouă matematică se impune

Matematica cuantică utiluizează ceva care este pe cale a fi tot mai bine înţeles: NUMEROLOGIA. Nu vă gândiţi la valoarea empirică a cifrelor ci la modul în care ele interacţionează cu tot ceea ce există in jur. De ex., cifra 4 nu este acel patru pe care l-aţi aflat la aritmetică. Această cifră este influenţată şi influenţează vecinătăţile într-un anume fel. Ea este modificată ca valoare şi atribute de către numerele care stau langă ea, şi cu care formează o anume structură. O structură formată din mai multe cifre sau numere are o valoare complet diferită decât o are fiecare cifră componentă, luată separat. Calitatea interacţiunii depinde de poziţia pe care o ocupă acea cifră în structura cuantică utilizată.
Intreaga complexitate a numerologiei, nu este supusă aleatorului sau hazardului. Ea are o frumuseţe aparte şi o importanţă care nu ar trebui să surprindă. Haosul are legile lui şi, atunci când îi înţelegi regulile, începi să descoperi frumuseţea, logica şi ordinea naturală care il guvernează.
In cele din urmă, după ce vă veţi lămuri, veţi modifica formula cercului, înlocuind numărul iraţional PI cu un număr intreg. Sugerez matematicienilor şi fizicienilor să lucreze la această, deocamdată, enigmă, a reconsiderării numărului PI. Concluzia va fi foarte utilă umanităţii. Redefinirea formulei cercului vă va apropia de înţelegerea Sfântului Graal din Fizică.
În sistemul vostru de gândire liniară, 3D, la baza fizicii stă problema masei. Masa a fost legată de structura atomică şi de densitate.
Aţi ajuns la nişte relaţii matematice care dau coerenţă şi reuşesc să explice fenomenele fizice. Aceste formule vi se par imuabile şi că prin ele se poate explica totul. Într-un sistem gravimetric în care voi existaţi, cunoscând densitatea atomică şi masa, puteţi determina cât cântăreşte un obiect. Aşa este, legile acestea au aplicabilitate însă doar in dimensiunea 3D şi în condiţiile planetei voastre. Imediat ce depăşiţi acest cadru, lucrurile se schimbă iar legile nu se mai verifică. Greutatea este, de fapt, un produs cuantic rezultat din interacţiunea unor forţe.

In Jugoslavia există un faimos atelier - laborator. Istoria lui este legată de acel savant numit Tesla. Pe plafonul acestui atelier există urme facute de obiecte care au decolat intempestiv de pe bancul de lucru direct în sus. Puterea cu care s-au deplasat abiectele, şi modul cum au ieşit de sub control, l-au intrigat profund pe Tesla. Tot ce s-a descoperit ulterior a plecat de la acest experiment. Atunci s-a înţeles cum funcţioneaza curentul alternativ. Cercetările lui Tesla nu au beneficiat de existenţa calculatorului sau a multor altor instrumente de măsurare si control de care dispuneţi astăzi. Ceea ce se ştie este ca Tesla a obţinut modificarea masei unui obiect, fără insă a putea controla experimentul. (Apropo, Tesla s-a reîncarnat pe Pământ, într-un loc pe care nu-l voi divulga. Poate ca el va citi acest mesaj şi va şti ce trebuie să facă încontinuare. Kryon zâmbeşte).

Intresant este cum un câmp magnetic poate fi dispus în jurul altui câmp magnetic.
Chiar şi unele fluide pot fi magnetizate, pentru a crea câmpuri magnetice cu comportare înteligentă.

Nu stim cât va mai dura pâna când omul va putea descoperi şi utiliza aceste fenomene. Atunci, însă, totul se va schimba. Chiar şi imaginaţia ştiinţifico-fantastică a filmelor voastre va fi depăşită.

Ce este anti-gravitaţia?
Un procedeu tehnic prin care se controlează masa unui obiect. Reducând-i masa, orice obiect poate fi făcut sa plutească sau să se desprindă pe pământ, îndiferent cât ar fi de mare.
Tările cele mai dezvoltate tehnologic sunt capabile să realizeze asemenea vehicule, numai că există interese politice care nu permit implementarea acestui gen de programme, în interes general.

Pentru a progresa, va trebui ca STIINTA SI SPIRITALITATEA să-şi dea mâna. Sămânţa creatorului există în fiecare dintre voi.

V-am vorbit despre toate aceste posibilităţi cu inteţia da a vă stârni interesul cercetării, asigurându-vă că toate sunt posibile.

Puteţi face ca viaţa pe această planetă să vă fie foarte placută şi uşoară.Anul 2012 este foarte aproape.

Nu vă temeţi de rapiditatea cu care se produc schimbările în lume şi în fiecare dintre voi ! O nouă paradigmă se instalează pe Pământ.
Şi aşa este.

KRYON
Sursa - http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu