Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 martie 2010

UN MESAJ DE LA SANANDA


(29 IAN.2010, prin David J. Adams)

Marea conexiune cu Taramurile Angelice se apropie si insusi Pamamntul va fi mutat in aceste taramuri. Noi ne reunim acum cu ingerii si cu toate fiintele cosmice care au vietuit anterior in Taramurile Angelice si care, desi nu ne-au urmat traseul existential, mereu ne-au ajutat, cat am fost plecati din aceste taramuri. Ne referim la civilizatia Unicornilor si cea a Dragonilor. Ca urmare, cu certitudine in viitor, vom primi mai multe informatii si comunicari de la Unicorni si de la Dragoni. Pentru a-i receptiona, fiti deschisi acestor legaturi ! A sosit timpul sa eliberam conceptiile gresite despre acele fiinte si civilizatii si sa nu ne fie teama de faptul ca au o infatisare diferita de a noastra.
De altfel, aspectul deosebit fata de umani a fost unul din motivele care i-au determinat pe Unicorni si pe Dragoni sa treaca intr-o dimensiune diferita (deci, un domeniu de frecventa diferit), unde nu mai puteau fi observati de umani. Prin aceasta, contactele au putut continua, fara piedica pe care ar fi constituit-o aspectul fizic diferit.
Egalitatea cu care noi toţi am venit pe această planetă a fost faramitata in timp, ceea ce a favorizat aparitia pe planeta a sclaviei si inrobirii unor civilizatii in favoarea altora.

Priviti la creaturile din filmul Avatar. Nu este intamplator faptul ca acest film a aparut in anul 2010; el are legatura cu obisnuirea umanitatii cu alte creaturi, pe care le va putea intalni in alte dimensiuni. Incercati sa vedeti dincolo de scenele de lupta hollywoodiene.
In acest film sunt introduse mai multe mesaje care pot fi decriptate de catre mintile iscoditoare. Nu este numai un film nascut din fanteziile regizorilor. Una dintre ideile strecurate in film este posibilitatea unor entitati cosmice de a lua forma fiintelor bastinase de pe planeta, fara a-si abandona adevarata identitate.
Concentrati-va acum pe chakra inimii. Imaginati-va ca inima voastra este un receptor de energie subtila si de informatie. Vom utiliza o frecventa noua care va face posibila comunicarea de la inima voastra la inima Pamantului. Mintile noastre vor juca doar rolul de translatori. Receptia se va face prin inima iar raspunsurile vor veni tot prin inima. Iubirea Divina, Pacea Divina, Bucuria Divina, toate isi au locul in inima.

Sa-l ascultam pe Sananda.

Salutari, preaiubitilor!Va vorbeste Sananda. In aceasta intalnire, voi lucra cu Raza Albastra. Eu am asistat Pamantul cu Lumina Albastra a Pacii, ca raspuns la cererea inimilor voastre de a aduce energiile pacii pe Pamant.
Fluxul Luminii Albastre s-a mentinut constant in ultimele 12 luni, timp in care voi ati lucrat cu Labirintul Pacii Divine. Din ce in ce mai mult Lumina Albastra va iradia Pamantul in anul acesta, 2010, motiv pentru care sunteti chemati sa continuati sa lucrati cu Labirintul Pacii Divine, pe tot parcursul acestui an. Este necesara aceasta munca pentru a implementa si stabiliza energia pacii, ca energie primara pe Noul Pamant.
Pamantul a fost mutat de la frecventele dimensionale, pe care a lucrat pana acum, la un domeniu de frecvente superior, caracteristic taramurilor angelice.
Acesta este cu adevarat un nou inceput pentru planeta, inceput care va aduce planeta la un grad mai mare de puritate energetica, asa cum exista la inceputurile timpului, atunci cand toate erau ca UNUL, iar Pacea si Iubirea erau la ele acasa.
Multe entitati superioare au vorbit deja despre acest lucru, anul acesta fiind un an al trezirii masive si al schimbarii. Se poate spune ca acest an reprezinta inceputul sfarsitului vechilor paradigme si depasirea primei etape a noului inceput.

Se poate spune ca in anul 2012 se va incheia ‘’Evul Mediu’’al Pamantului.Va fi o oportunitate rarisima in care planeta se va putea remodela in lumina Pacii si Iubirii.
Nu va asteptati la efecte vizibile tumultoase ; schimbarile vor fi mai subtile: de la inima Mamei Gaia la inima voastra. Starea de Pace si de Iubire va fi instaurata prin sentimentul bucuriei. Veti incepe sa simtiti si sa intelegeti mai clar ce inseamna UNITATEA a TOT CEEA CE ESTE. Veti simti, veti experimenta si veti cunoaste puterea Luminii Albastre a Pacii. Veti comunica si simti intre voi prin intermediul inimii si veti comunica cu inima planetei. Inimile umanitatii vor fi conectate la Pace, la Iubire si la Bucurie.

Ganditi-va pentru o clipa la minunile pe care le poate aduce Pacea! Ganditi-va ce va insemna ca intreaga planeta sa fie dominata de Lumina Albastra! Simtiti puterea Dragostei ! Toate experientele, toate jocurile voastre existentiale vor avea un alt continut, o alta perspectiva, atunci cand la baza lor vor sta Pacea, Iubirea si Bucuria. Rezultatele experientelor si gandurilor voastre vor fi diferite de ceea ce a cunoscut omenirea pana acum.
Multi dintre voi au lucrat permanent, de-a lungul multor vieti, pentru a fi prezenti la acest moment extraordinar din istoria Pamantului. Este timpul sa va bucurati de rezultatele eforturilor voastre indelungate. Este timpul sa puteti comunica cu Mama Pamant. Asteptati cu incredere si cu dragoste ceea ce urmeaza sa vina in viata voastra.

Permiteti acum Luminii Albastre sa patrunda in inima voastra, invartindu-se, invartindu-se, invartindu-se, Cristalul Pacii Divine in fiinta voastra. Percepeti cum corpul vostru devine luminos, imbaiat in energiile Iubirii Divine, Pacii Divine, Bucuriei Divine !
Este timpul trezirii voastre, cresterii puterii voastre de viata. Lumina din fiinta voastra alunga intunericul si va umple de bucuria iubirii si linistea pacii.
Va multumesc ca ati fost cu mine la aceasta intalnire! Voi fi prezent cand ma chemati pentru a va ajuta. Multumesc ! Sananda.
Sursa : http://www.dolphinempowerment.com http://www.phonicelevation.com (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu