Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 martie 2010

COMPASIUNE PENTRU ANIMALE!


Mesajul Comandorului Sohin de pe Nava Spatiala Alpha
(10 Martie 2010, Kris-Won)

Salutări de pe Nava Spatiala Alpha!
Am constatat cu surprindere ca multi locuitori ai Pamantului sunt destul de ingrijorati si au incertitudini in ceea ce priveste evenimentele care vor avea loc in anul 2012, pornind, mai ales de la ceea ce au prezis mayasi.

Mayaşii sunt descendenţi direcţi ai Atlantilor, şi au avut întotdeauna o legătură foarte specială cu unele civilizatii extraterestre, în special cu Pleiedienii şi Swans. De la aceste civilizatii, mayasii au obţinut importante informaţii despre împărţirea timpului în luni de zile, despre originea fiinţelor umane de pe Pamant, sau despre ciclurile care se repeta la anumite perioade, pe planeta. De asemenea, ei au fost instruiţi în arta prezicerii viitorului, prezicerea evenimentelor dovedindu-se foarte corecta.
Una dintre previziunile lor, poate cea mai cunoscută şi dificila pentru omul terestru se refera la schimbarile actuale la nivel planetar a caror scadenta va fi pe 21 Dec.2012. Perspectiva anului 2012 provoaca multa ingrijorare in lumea voastra, considerandu-se ca la acea data este posibil sa vina sfarsitul lumii. Despre Apocalipsa, se vorbeste si in scrierile biblice ale lui Ioan, unul dintre apostolii lui Iisus.

Dragi fraţi de pe planeta Pământ, noi va spunem ca aceasta nu va fi aşa. Barbatul si femeia nu vor disparea de pe planeta Pamant. Nici regnurile animal, vegetal si mineral nu vor disparea de pe fata planetei. Apa si atmosfera respirabila vor continua sa existe si dupa 2012, impotriva a ceea ce arata filmele voastre de groaza. Pamantul nu va fi bombardat mai mult ca altadata de ploi de meteoriti, nu se va produce nicio coliziune a Pamantului cu vreun gigant asteroid. Nici unul din aceste cataclisme cu efect distrugator total nu va avea loc pe planeta.

Totusi, ce se va intampla la acea data ?
Va avea loc, cu adevarat, o schimbare de paradigma, de mentalitate, de constiinta. Va avea loc o mutatie drastica in constiinta omului care nu va mai intelege de ce in lunga sa existenta anterioara a distrus natura, a sacrificat animalele, si-a dusmanit semenii, luptand mereu cu cate cineva pentru a acapara bunuri materiale care, in fapt, nu i-au imbunatatit viata, dar l-au facut sa urasca, sa lupte impotriva naturii si a fiintei.

Gaia nu va mai accepta sa fie ranita de inconstienta unora, prin otravirea solului si apelor si prin exterminarea animalelor.
Oamenii Pamantului inca mai maltrateaza si ucid animalele pentru a le manca, pentru a le folosi ca imbracaminte si incaltaminte sau pentru a-si face podoabe, uitand ca aceste animale, care sunt fratii lor, au venit pe Pamant pentru va ajuta si a va fi tovarasi. Ca fiinta superioara, omul si-a folosit inteligenta pentru a inventa noi si diabolice metode de exterminare. O organizaţie pentru apărarea animalelor are un slogan care spune: "Dacă zidurile abatoarelor ar fi transparente, toţi oamenii ar deveni vegetarieni."

Cruzimea unor fiinte "inteligente" fata de animale este de neconceput pentru o fiinţă gânditoare. Este greu de inteles cum pot rămâne unii oameni impasibili în faţa suferinţei unor animale, tinute pe langa gospodariile lor sau in ferme specializate; pasari domestice, iepuri, porci, cai şi vaci, traiesc adesea în spaţii atât de mici si insalubre in cat nici macar nu se pot deplasa, petrecandu-si viata numai in lumina artificiala, fara ca macar, din cand in cand, sa vada lumina soarelui, astfel încât acestea nu pot face diferenţa între zi şi noapte. Pentru a creste productia de oua, fermierii mint pasarile cu lumina artificiala pentru a le mentine in deruta si a le insela asupra frecventei zi/noapte.Va puteti imagina chinurile si stresul la care aceste fiinte sunt supuse?
Şi toate astea, pentru ce? Pentru a satisface pretentiile ‘’palatului’’. Dorinta a milioane de oameni de a consuma carne, este intarita de stiinta medicala care considera ca lipsa carnii din dieta ar conduce la lipsa unor nutrienti absolut necesari vietii. Asta e o mare minciună! Mulţi oameni in lume se ridica impotriva consumului de carne, dovedind compasiune si respect pentru animale. Ei sunt vegetarieni si demonstreaza ca se poate trai mult mai sanatos fara a te hrani cu hoituri.

Viata omului este mult mai sanatoasa daca se consuma fructe si legume. Corpul lor este mult mai sanatos, nu sufera de boli digestive, de inima, degenerative, cancere etc. Mintea vegetarianului esle mai clara şi mai alerta, conştiinţa lor este mult mai treaza. Vegetarienii ajung mult mai repede la comunicare cu Sinele lor Inalt, decat cei care consuma carne.

Ne adresam voua, celor care v-ati trezit, sau care sunteti pe cale de a o face, sa sa combateti practica consumului de carne, sa aveti acea atitudine care sa descurajeze acest consum si sa fiti un factor activ in a-i determina si pe altii sa constientizeze cat de daunator si nepotrivit este sa mananci alte fiinte. Demonstrandu-va compasiunea şi iubirea pentru regnul animal, veţi contribui la diminuarea karmei negative a omenirii si a planetei. In plus, la nivel individual, veti contribui la îmbunătăţirea propriei voastre sanatati fizice,psihice si spirituale, la prelungirea ciclului de viata a corpului fizic, care va fi ferit de aparitia proceselor de descompunere, inca din timpul cat mai este in viata. Amintiti-va mereu cat de daunatoare este energia negativa acumulata in corpul unui animal stresat in timpul vietii si, mai ales, la momentul sacrificarii, energie care se transfera consumatorului de carne.
Dumnezeu binecuvanteaza nevinovăţia si dragostea celui care iubeste si are compasiune pentru fratii si surorile lui mai mici si mai neajutorate, animalele.

Munca pentru apararea animalelor este una foarte nobila si utila. Nu uitati ca animalele v-au fost date pentru a va arata dragostea si devotamentul lor, si pentru a va fi tovarasi in scurta voastra viata, traita pe Pamant. Dragoste şi pace !
Comandorul Sohin, Nava Spatiala Alpha.
Sursa: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu